Het familiebedrijf WILKA is opgericht in 1865. Reeds zes generaties familieleden en afstammelingen van de naamgever en oprichter Wilhelm Karrenberg hebben de leiding over het ruim 150 jaar oude bedrijf. De familietraditie heeft men hoog in het vaandel.

Succesvolle samenwerking
WILKA heeft zich helemaal toegelegd op de productie van hoogwaardige profielcilinders, elektronische sluitsystemen en smaldeursloten in allerlei variaties voor stalen en aluminium deuren. Stalufor werkt nauw samen met WILKA op het gebied van paniekoplossingen voor enkele en dubbele deuren en heeft een uitgebreid assortiment hiervan in voorraad.

Tevens heeft Stalufor dit assortiment ook aangelegd in de eigen Stalufor databank van Logikal (Orgadata). Met behulp van deze databank kunnen fabrikanten van stalen en aluminium deuren op de juiste wijze calculeren en hun bewerkingsmachines nauwkeurig aansturen.

WILKA’s slotenprogramma
Het slotenprogramma van WILKA is gebaseerd op enkelvoudige (paniek)sloten met desgewenst extra sluitpunten aan de boven- of onderzijde van de deur. Tevens zijn alle panieksloten beschikbaar in een zelfvergrendelende uitvoering.

Het paniek programma is gecertificeerd conform de Europese vluchtwegnormering EN179 en EN1125. Alle denkbare oplossingen voor vluchtwegen en paniekuitgangen kunnen worden gecombineerd met extra toebehoren zoals elektromechanische openers, signaleringen, terugmeldcontacten etcetera.

Inbraakwerend paniekbeslag
Sinds kort heeft Stalufor ook de beschikking over het WILKA paniekprogramma waarbij de sloten zijn voorzien van een speciaal hiervoor ontwikkelde adapter die het mogelijk maakt om ook (inbraakwerend) paniekbeslag met langschilden toe te kunnen passen.

Standaard in het Stalufor assortiment
Een compleet programma van de WILKA paniekstangen en duwbalken, uitgevoerd in zowel aluminium als ook in RVS heeft Stalufor in het assortiment beschikbaar. Het spreekt voor zich dat het bestaande Stalufor assortiment geheel is afgestemd op nagenoeg alle voorkomende aluminium en stalen deurprofielen die op de Nederlandse markt worden toegepast.

Kosteloze training over vluchtweg normeringen
WILKA vormt ook een belangrijk onderdeel van het kosteloos trainingsprogramma vluchtweg normeringen die de mensen van Stalufor geven bij hun relaties. Voor meer informatie en deelname aan deze training kunt u contact opnemen met de adviseurs van Stalufor.

WILKAassortiment