Coatingservice

Het Duthoo-assortiment dat wij aanbieden bestaat uit diverse artikelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het herstellen en lakken van gepoederlakte voorwerpen, maar ook voor reeds gelakte stukken.

Coatingservice

Voor al uw schadeherstel

Sinds augustus 2019 werken wij met het hydrocoat-programma van Duthoo als diens Nederlandse partner. Middels dit hydrocoat-programma kunnen wij naast alle standaard RAL-kleuren in verschillende glansgraden ook specifieke metallic- en structuureffecten van alle bekende systeemhuizen reproduceren. Zo kunnen wij onze coating service ook effectief inzetten voor schadeherstel. 

Eigen spuitcabine

Eind 2019 installeerden wij onze eigen spuitcabine met verfmengkeuken. Deze is inzetbaar voor het lakken van alle soorten bouwbeslag, overige aluminiumproducten en profielen voor het herstellen van schade. Met behulp van deze spuitcabine zijn wij in staat om alle krassen te herstellen door middel van het opschuren, plamuren en met primer behandelen van het beschadigde oppervlak. Tot slot wordt dit met verschillende lagen verf nat gelakt.  

Het spuitproces vindt plaats in een beveiligde en stofvrije omgeving die het mogelijk maakt om meerdere producten tegelijk te spuiten. Onze spuitcabine biedt ruimte voor profielen tot een lengte van 2,5 meter; de meeste gangbare formaten dus. 

Schadeherstel

Vaak ontstaat lakschade tijdens de productie, het transport, of het plaatsen van het schrijnwerk. Het Duthoo hydrocoat-programma biedt uitkomst. Het Duthoo-assortiment dat wij aanbieden bestaat uit diverse artikelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het herstellen en lakken van gepoederlakte voorwerpen, maar ook voor reeds gelakte stukken. De water-verdunbare producten hebben een hoge vaste stofgehalte en een lage solvent-emissie. 

Kleurkeuze

Met een minimale voorraad kunnen wij u als klant toch voorzien van alle mogelijke (RAL-)kleurcombinaties en glansgraden. Onze coatingservice stelt ons in staat om de poedercoatings van de meeste vooraanstaande merken te vertalen naar een natlak voor in de spuitcabine. Poedercoaten is niet altijd mogelijk (bijvoorbeeld als er sprake is van hittegevoelige onderdelen). Onze natlak-spuitcabine maakt het mogelijk om een nagenoeg identiek resultaat neer te zetten. Wij streven zelfs naar nul tolerantie.  

Coatingservice voor uw bedrijf 

Als u meer wilt weten over Duthoo kunt u hier meer lezen over ons partnerschap. 

Bent u benieuwd naar wat de Stalufor coatingservice voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u interesse in bepaalde producten uit ons assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Nieuws en projecten

De voordelen van de spuitcabine

De voordelen van de spuitcabine

Eind 2019 installeerden wij onze splinternieuwe spuitcabine met daarbij ook een verfmengkeuken. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die deze cabine biedt vertelt onze collega Damian Hovestad u hier graag meer over. Wat zijn de...

Lees meer
Preview: Spuitcabine

Preview: Spuitcabine

Stalufor heeft eind 2019 een volledig nieuwe spuitcabine geïnstalleerd met daarbij ook een verfmengkeuken.Deze spuitcabine voldoet aan de Europese  CE-richtlijnen alsmede aan de Europese geharmoniseerde ISO normeringen.Een belangrijke garantie voor...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“
- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief