Deurpanelen

Deurpanelen zijn onderdeel van een ruimere service die Stalufor aanbiedt. Onder deurpanelen verstaan wij een deurvulling die anders is dan glas. Aluminium deurpanelen bestaan uit een plaat isolatiemateriaal (vaak polystyreen of pur) die aan beide zijden bekleed is met aluminium plaatmateriaal.  

Deurpanelen

Wipaco aluminium deurpanelen

Wipaco is onze partner op het gebied van deurpanelen. Aluminium deurpanelen hebben een lange levensduur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit een ruim assortiment modellen, vormen en kleuren. Wipaco biedt een gevarieerd en breed opgezet leveringsprogramma.  

Naast deurpanelen leveren wij ook de bijbehorende aluminium grepen in samenwerking met Wipaco – eveneens verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren. 

Blinde deurpanelen

De standaarddikte voor deurpanelen is 25 mm, maar er zijn ook andere diktes nodig. Een deurpaneel is niet hetzelfde als een sandwichpaneel. Onze deurpanelen hebben geen constructieve eigenschappen, zoals sandwichpanelen dat over het algemeen wel hebben. Daardoor worden onze deurpanelen alleen maar toegepast als deurvulling.  

Design deurpanelen

Naast standaard blinde deurpanelen zijn ook maatwerk design deurpanelen in de door u gewenste formaten mogelijk, van klassiek tot modern. Daarbij zijn ook allerlei opties mogelijk op het gebied van aluminium of rvs grepen. 

In elke gewenste RAL-kleur

De deurpanelen en aluminium grepen kunnen worden voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Doordat het product negatief geladen wordt en de poedercoating positief vindt er elektrostatische hechting plaats. Daarna wordt het deurpaneel in de oven geschoven, waar het poeder vloeibaar wordt en zich hecht aan het aluminium deurpaneel.  

Nieuws en projecten

Specialist Theo vertelt over deurpanelen

Specialist Theo vertelt over deurpanelen

Deurpanelen hebben een weinig verhullende naam – het zijn panelen die een deur zijn vulling geven. Toch is er van alles mogelijk op dat gebied. Binnen Stalufor is Theo de expert op het gebied van deurpanelen. Hij kan u daar dus ook optimaal over...

Lees meer
Wipaco – onze partner in deurpanelen 

Wipaco – onze partner in deurpanelen 

Als onderdeel van ons ruime aanbod bieden wij deurpanelen aan – dat is een deurvulling die anders is dan glas. Deze maken wij niet zelf, maar wij bieden deurpanelen aan van onze partner Wipaco. Mitchel Weekers van Wipaco vertelt u graag over de...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“

- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief