Deurbeslag

Staluform® deurbeslag sluit deuren en ramen op passende wijze. Wij beschikken over een ruim assortiment aluminium deurbeslag; zelfontwikkeld en van diverse gerenommeerde internationale namen. Uiteraard is maatwerk, specifiek ontwikkeld om uw probleem op te lossen, ook mogelijk.  

Deurbeslag

Staluform® deurbeslag

Staluform® deurbeslag is onze zelf ontwikkelde beslaglijn die zich kenmerkt door een hoge kwaliteit. Deurkrukken dubbelzijdig zijn geveerd, vastdraaibaar en zijn gemonteerd op schilden. Dit verbetert het aanzien en de levensduur van de deur, doordat deze voorkomen dat de deurkrukken gaan afhangen. Stalufor heeft binnen- en buitenschilden, zowel blind als PC-uitvoering met of zonder kruk of vaste knop op voorraad en leverbaar binnen 24 uur. Het programma is leverbaar in SKG** of SKG*** inclusief kerntrekbeveiliging.  

Zowel de aluminium als rvs uitvoeringen zijn voorzien van een universeel boorbeeld. Dat voorkomt vergissingen en biedt voordelen indien men van type kruk of materiaalsoort wil wijzigen. Freesmacro’s in DWG of DXF zijn op aanvraag beschikbaar. Ook is ons Staluform® deurbeslag verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en afwerkingen. 

Overige deurbeslagen

Naast Staluform® deurbeslag voeren wij tevens deurbeslag van onderstaande bedrijven. 

  • FSB profieldeurbeslag 
  • Randi 
  • D line design 
  • Intersteel 
  • Hoppe deurbeslag 
  • Formani deurkrukken, raambeslag en meubelbeslag 
  • AMI aluminium bouwbeslag en industrials 

Compatibel met Orgadata 

In onze eigen LogiKal-databank is ons gehele leveringsprogramma digitaal zichtbaar gemaakt en samengevat in een overzichtelijke catalogus. Naast reeds bestaand deurbeslag kunnen wij ook maatwerk deurgrepen in diverse uitvoeringen leveren, ook bij Staluform® deurbeslag.  

Reynaers deurbeslag

In de databank van  Stalufor  vindt u, volledig en actueel, alle profielseries van Reynaers. De databank van  Stalufor  is uitgerust met alle revelante data van producent  Reynaers. Profielen voor uiteenlopende toepassingen zult u dus ook terugvinden in LogiKal.   

Kawneer deurbeslag

Ook andere vooraanstaande systeemhuizen zoals Kawneer zijn volledig compatibel met, en vindbaar in, Orgadata. 

Nieuws en projecten

Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands

Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands

De natuur staat centraal bij Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands. Deze internationale speler op het gebied van zacht fruit koos bij de bouw van het nieuwe koelhuis en kantoor in Made dan ook voor een duurzame oplossing. Beekers...

Lees meer
Project: Leisure Waalwijk

Project: Leisure Waalwijk

De intensieve samenwerking met VPG Aluminium Kozijnen uit Nieuwkuijk is inmiddels wel bekend. Recent heeft VPG een prachtig werk gerealiseerd met haar aluminium gevelelementen, te weten het Leisurecentrum in Waalwijk. Een aansprekend project pál...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“

- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief