concepten in bouwbeslag

Stalufor staat voor slimme concepten en maatwerk oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk. 

Alles onder één dak

Duthoo producten

Het hydrocoat-programma van Duthoo is geschikt voor allerlei soorten schadeherstel aan aluminium en pvc oppervlakten.

Coatingservice

Onze spuitcabine met verfmengkeuken is inzetbaar voor het lakken van bouwbeslag,  aluminiumproducten en profielen voor schadeherstel.

Stalufor Stock Service

Met een uitgekiende inventarisatie houdt Stalufor Stock Service uw voorraad altijd op peil en worden aanstaande tekorten tijdig geconstateerd en beleverd.

Deurpanelen

Aluminium deurpanelen bestaan uit een plaat isolatiemateriaal die aan beide zijden bekleed is met aluminium plaatmateriaal

Deurbeslag

Wij beschikken over een ruim assortiment aluminium en rvs deurbeslag – zelfontwikkeld en van diverse gerenommeerde namen.

Staluform®

Staluform® bouwbeslag is door ons specifiek ontwikkeld voor aluminium deuren en ramen. Het deurbeslag wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit.

Vluchtwegtechniek

Wij hebben een uitgekiend assortiment panieksloten en paniekbeslagen die zijn te integreren in nagenoeg alle aluminium gevelsystemen in Nederland.

Deurautomatiek

Onze schuifdeur- en draaideurautomaten zijn probleemloos toe te passen op nagenoeg alle aluminium gevelsystemen.

Stalufix

Stalufix levert en monteert een uitgekiend assortiment deurautomatiek producten, toepasbaar op nagenoeg alle aluminium gevelsystemen.

Raambeslag

Wij leveren maatwerk raambeslag in de breedste zin van het woord – draaival garnituren incl. op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen.

LogiKal

LogiKal wordt door constructeurs gebruikt bij het calculeren, ontwerpen en produceren van aluminium deuren, ramen en gevelelementen.

Stalufor College

Wij bieden verschillende theoretische en praktische trainingen aan om uw kennis te vergroten of uw medewerkers te trainen.

Ventilatietechniek

Stalufor is als specialist op het gebied van ventilatietechniek exclusief partner voor de Nederlandse markt van het gerenommeerde fabricaat TUNAL.

Projecten

2020 – een terugblik met mooie projecten

2020 – een terugblik met mooie projecten

Het jaar 2020 zit er bijna op en dus is het tijd om terug te kijken. Wij doen dit niet door iets te zeggen over de uitdagingen en zorgen van dit jaar – dat is door vele anderen reeds gedaan. Wij kijken liever op een positieve manier terug: aan de hand...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“
- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief