Stalufor College

Wij vinden het delen van kennis erg belangrijk. Daarom bieden wij onder de naam Stalufor College diverse theoretische en praktische trainingen aan, zodat u uw eigen kennis vergroot en uw medewerkers kunt trainen. Op deze pagina vind u meer informatie over de trainingen die wij aanbieden. 

Stalufor College

Stalufor trainingen 

Ons aanbod bestaat uit vier standaard trainingen: 

Klik op de desbetreffende training voor meer informatie, of scrol naar beneden om het volledige aanbod te bekijken.

Training vluchtwegautomatiek

Tijdens deze training maken wij u wegwijs in de complexe materie van de Europese vluchtwegnormeringen NEN-EN 179 en NEN-EN 1125. Naast algemene informatie over deze normeringen geven we advies over de te gebruiken deuroplossingen. We spreken over de verschillende soorten paniekbeslagen én alle paniekfuncties komen uitgebreid aan bod. 

+/- 2 uur

In onze instructieruimte in Best of op een externe locatie

Training deurautomatiek

Als gecertificeerd partner van Dormakaba levert Stalufor een uitgekiend assortiment schuif- en draaideurautomaten uit voorraad. Wij hebben een uitgebreide kennis van de koppeling op toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties of in combinatie met elektromechanische sloten. We bespreken per product de voordelen, de verschillende toepassingen en de bijbehorende technische kenmerken. 

+/- 1 uur

In onze instructieruimte in Best of op een externe locatie

Training Orgadata 

Het doel van deze training is om u bekend te maken met de vele mogelijkheden die onze Orgadata-databank LogiKal te bieden heeft. Stalufor heeft jarenlang geïnvesteerd in de samenstelling van een separate databank voor LogiKal waarin alle producten uit haar leveringspakket zijn ondergebracht.  

De basis van LogiKal bestaat uit een separate databank met alle losse beslagonderdelen, waarvoor Stalufor voor elk profiel een klantgebonden beslagpakket samenstelt. Orgadata maakt het voor u een stuk makkelijker om het deur- en raambeslag van Stalufor toe te passen. LogiKal is speciaal ontwikkeld voor aluminium gevelbouwers om hun producten te plannen en produceren. Wij houden onze beslagpakketten in LogiKal up-to-date en volgen ook nauwlettend de ontwikkelingen binnen Orgadata om die zo snel mogelijk te implementeren.  

Tijdens deze cursus leert u snel calculeren en om via de werkvoorbereiding machines aan te sturen. Door de persoonlijke aanpak van deze training kunnen wij onze beslagpakketten nog beter afstemmen op de wensen van onze relaties. Deze klantgebonden beslagpakketten garanderen dat de foutmarge nihil is. Hierdoor kunnen werkvoorbereiders razendsnel de juiste beslagsamenstellingen genereren en wordt het bewerken van de profielen in de geautomatiseerde bewerkingsstraat eenvoudiger dan ooit! 

+/- 2 uur

Bij uw bedrijf op locatie

Inbouwsessies Fapim 
raambeslag
 

Als specialist op het gebied van raambeslag levert Stalufor Fapim draaival garnituren inclusief op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen (trengels). Wanneer u met nieuwe raambeslagen gaat werken, zoals in dit geval Magicube of Galicube raambeslag, is het van belang dat uw medewerkers goed getraind en begeleid worden. Raamelementen moeten aan de hoogste eisen voldoen, zoals KOMO en SKG-certificering.  

Ten behoeve daarvan biedt Stalufor twee praktische inbouwsessies aan. De technische specialisten van onze partner Stalufix begeleiden uw personeel deskundig, zowel op onze als uw locatie.  

+/- 2 uur

Bij uw bedrijf op locatie

Training op maat

Wanneer u interesse heeft in meerdere trainingen kunnen wij deze samenvoegen en de onderwerpen combineren. Trainingen vinden in overleg plaats in onze instructieruimte, bij uw bedrijf of op een gewenste externe locatie.  

Neem voor meer informatie of het plannen van een datum contact op met één van onze adviseurs via info@stalufor.nl  of via 085 3302 770. 

Nieuws en projecten

Specialist Robert vertelt over aluminium systemen

Specialist Robert vertelt over aluminium systemen

Sinds begin dit jaar is Robert Hellings werkzaam bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider, met name op het gebied van deurautomatiek. Robert heeft enorm veel  kennis in huis waar wij als Stalufor – en u als onze relatie –...

Lees meer
Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Sinds 1 januari 2021 is Robert Hellings in dienst bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider. Met jarenlange materiaalkennis en kennis van aluminium profielen in pacht stond hij te trappelen om zijn ervaring toe te mogen passen in onze...

Lees meer
Duthoo-lakhersteltraining samen met Alument

Duthoo-lakhersteltraining samen met Alument

Onlangs was Martin Quik samen met onze relatie Alument op uitnodiging aanwezig voor een lak- en hersteltraining op het hoofdkantoor van Duthoo in het Vlaamse Zwevegem. Sinds augustus 2019 zijn wij de Nederlandse partner van Duthoo voor hun...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“

- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief