Duthoo producten

Het Duthoo hydrocoat-programma maakt het mogelijk om naast alle standaard RAL-kleuren in verschillende glansgraden ook specifieke metallic- en structuureffecten van alle systeemhuizen te reproduceren.  

Duthoo producten

Stalufor partner Duthoo

Stalufor is binnen Nederland exclusief partner van Duthoo, een begrip in onze industrie. Eind 2019 hebben wij onze spuitcabine in gebruik genomen, een wezenlijk onderdeel van het Duthoo-concept. Eerder waren wij al gestart met het verkopen van het Duthoo hydrocoat-programma.

Voor de globale distributie van haar hydrocoat-programma doet Duthoo een beroep op specialisten wereldwijd. Voor Nederland is Stalufor die specialist. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je als partner ruim ervaring te hebben in de aluminiumindustrie. Met meer dan 25 jaar ervaring aan boord voldeden wij ruimschoots aan deze vereiste. Stalufor heeft de benodigde kennis in huis en weet deze te vertalen naar de eindgebruiker.  

Duthoo hydrocoat-programma 

Het hydrocoat-programma van Duthoo is geschikt voor allerlei soorten schadeherstel aan aluminium en pvc oppervlakten. De deskundige kleurspecialisten van Duthoo weten alle RAL-kleuren van vooraanstaande systeemhuizen te reproduceren. Het Duthoo hydrocoat-programma bestaat uit water-verdunbare producten met een hoog vaste stofgehalte en lage solvent-emissie.  

Het assortiment van Duthoo dat wij voeren bestaat uit diverse producten die gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben als het gaat om effectief schadeherstel.  

Touch-up schadeherstel 

De diverse touch-up producten van Duthoo zijn ideaal draagbaar gereedschap, speciaal ontwikkeld voor het herstellen en lakken van gepoedercoate voorwerpen, maar ook voor reeds gelakte stukken. Zo hebben wij diverse bottles waar u middels een Touch-up Stick eenvoudig het beschadigde plekje kunt aanstippen. Ook de Touch-up Pen is geschikt voor kleine schades. Voor grotere beschadigingen kunt u Touch-up spray of Touch-up Paint gebruiken: oppervlakte schoonmaken, touch-up aanbrengen met een doekje, en opschuren nadien. De Kit Reno ALU bestaat uit drie producten – All-round Cleaner, Reno-alu en Protec alu – voor een complete schadeherstel-oplossing voor aluminium profielen.  

Vuilverwijderaars 

Naast schadeherstel is Duthoo ook expert op het gebied van vuil verwijderen. Wij kunnen daarom diverse specialistische oplossingen bieden zoals de Glue Remover, Dirt Remover, All-round Cleaner, Cement Remover en Alu & PVC Cleaner Form. Breng het product aan op een doek om vervolgens het gewenste oppervlak te behandelen. Neem voor meer informatie een kijkje binnen ons volledige Duthoo-assortiment.  

Bestelling of voorraadbeheer?

Heeft u interesse in één of meerdere van deze producten? U kunt deze producten vinden en bestellen in onze webshop. Ook is het mogelijk om deze producten op te nemen in uw voorraadbeheer. 

Wij zijn altijd bezig om ons assortiment reinigers en cleaners te verbeteren en uit te breiden. Wanneer u dus iets mist binnen ons aanbod, schroom niet en neem dan vooral contact met ons op.  

Nieuws en projecten

Stalufor: trotse partner van Duthoo

Stalufor: trotse partner van Duthoo

Duthoo is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van retoucheerverf en reinigers voor aluminium gevelelementen. Duthoo–producten worden door heel Europa gebruikt voor het herstellen van lakschade. Duthoo werkt met een hydrocoat-programma,...

Lees meer
Duthoo-lakhersteltraining samen met Alument

Duthoo-lakhersteltraining samen met Alument

Onlangs was Martin Quik samen met onze relatie Alument op uitnodiging aanwezig voor een lak- en hersteltraining op het hoofdkantoor van Duthoo in het Vlaamse Zwevegem. Sinds augustus 2019 zijn wij de Nederlandse partner van Duthoo voor hun...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“

- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief