Deurautomatiek

Deurautomatiek vinden we met name in de buitenschil van gebouwen. Schuifdeur- en draaideurautomaten bieden mensen op geautomatiseerde wijze toegang tot een pand.

Deurautomatiek

Specialist in deurautomatiek

Stalufor heeft zich gespecialiseerd in deurautomatiek in nauwe samenwerking met onze technische afdeling Stalufix, die de complete montage van systemen verzorgt. Het team van Stalufix heeft de kennis in huis voor het professioneel aansluiten, inregelen en ingebruikstellen van deurautomatiek. 

Het is van belang om in een vroegtijdig stadium van het bouwproces te kijken naar de functies van deurautomaten. Dat voorkomt misverstanden en dat beperkt de faalkosten tot een minimum. 

dormakaba 

Het Duitse topfabricaat dormakaba staat garant voor kwalitatief hoogwaardige schuifdeurautomaten, al dan niet in een inbraakwerende uitvoering conform SKGnormering. Desgewenst zijn deze ook leverbaar met hardglazen deurvleugels of met een complete hardglazen pui er omheen. Stalufor biedt diverse draaideurautomaten aan (al dan niet telescopisch of met sluisfunctie) uit het programma van dormakaba. Zusterbedrijf Stalufix is als een van de weinige bedrijven in Nederland door dormakaba gecertificeerd om deze automaten te mogen monteren en hierop service te verlenen. Vanzelfsprekend staan wij garant voor een optimaal werkend resultaat en kunt u middels een serviceovereenkomst zich hier ook blijvend van verzekeren. Stalufor heeft voor elke situatie altijd de juiste deurautomatiek-oplossing van dormakaba in huis! 

dormakaba 

Als toegevoegde waarde kunnen wij een deel van de werkvoorbereiding in eigen beheer uitvoeren in AutoCAD. Alle freesgegevens en overige data voor de machineaansturing heeft Stalufor in DWG-formaat beschikbaar. Tevens beschikken wij over een eigen databank van LogiKal®, het gerenommeerde softwarepakket voor de aluminium en stalen gevelindustrie van Orgadata. Hierin zijn alle automatiekoplossingen opgenomen, compleet met alle freesbewerkingen. Voor elke raamopening het juiste raambeslag beschikbaar!  

Steeds vaker wordt raambeslag gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem, een rookwarmte-afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC). Ook voor deze toepassingen heeft Stalufor passende oplossingen in huis. Ons zusterbedrijf Stalufix zorgt voor de bijbehorende aansluiting van deze elektronica-oplossingen. 

Ruim assortiment

Stalufor heeft een ruim assortiment schuifdeur- en draaideurautomaten die probleemloos zijn toe te passen op nagenoeg alle aluminium gevelsystemen die op de Nederlandse markt voorkomen. Naast installatie biedt Stalufor ook onderhoudscontracten aan. Stalufor is gecertificeerd partner van dormakaba en werkt zeer intensief samen met deze toonaangevende fabrikant van deurautomatiek. 

Bekijk ook onze pagina over Vluchtwegtechniek. 

Nieuws en projecten

Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Sinds 1 januari 2021 is Robert Hellings in dienst bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider. Met jarenlange materiaalkennis en kennis van aluminium profielen in pacht stond hij te trappelen om zijn ervaring toe te mogen passen in onze...

Lees meer
Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands

Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands

De natuur staat centraal bij Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands. Deze internationale speler op het gebied van zacht fruit koos bij de bouw van het nieuwe koelhuis en kantoor in Made dan ook voor een duurzame oplossing. Beekers...

Lees meer
Project: Nieuwbouw Dorpspraktijk Vinkel

Project: Nieuwbouw Dorpspraktijk Vinkel

In de nieuwe dorpspraktijk te Vinkel komen vijftien verschillende zorgorganisaties samen. Toen Jos van der Sande en zijn vrouw Janneke Bressers in 2015 de huisartsenpraktijk in Vinkel overnamen wisten zij dat er een breder aanbod moest komen om de...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“

- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief