Nu de bouwvak vakantie weer met rasse schreden nadert en veel van onze branchegenoten gaan genieten van een welverdiende vakantie, staan wij graag even stil bij het afgelopen half jaar van Stalufor. Dat we namelijk niet stil hebben gezeten, is terug te zien aan de vele projecten waarbij we betrokken zijn geweest en nog steeds zijn. Aan deze projecten hebben wij ook de nodige aandacht besteedt in onze voorbije nieuwsberichten, waarin wij u graag op de hoogte houden van deze projecten en ander nieuws.

Een van de hoogtepunten, die we graag nogmaals uitlichten, is de uitbreiding van ons team met collega Rense de Vries. Nog steeds is hij met plezier en onverminderde inzet bij Stalufor werkzaam en heeft leuke reacties mogen ontvangen op zijn kennismaking in onze nieuwsbrief.
Daarnaast is onze officiële certificering bij het SGK een hoogtepunt voor Stalufor in het eerste half jaar van 2017, waar we nog steeds trots op kunnen zijn.

Ook zijn we natuurlijk betrokken geweest bij diverse, omvangrijke projecten die wij mede mogelijk hebben gemaakt. In sommige gevallen zijn we nog steeds betrokken bij (lopende) projecten en zijn de werkzaamheden de komende maanden nog gaande. Vanzelfsprekend leest u in de nog komende nieuwsbrieven weer nieuwe en relevante informatie over onze bijdragen in deze projecten.