Bij Stalufor concepten in bouwbeslag BV zijn we continu bezig met ontwikkelingen om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met al onze relaties streven we naar een langdurige en vruchtbare samenwerking. Wij willen onze relaties ontzorgen en daarbij is het verlenen van een uitstekende (en uitgebreide) service erg belangrijk.

Het Stalufor Stock Service concept bij V.P.G.

Stalufor heeft als pilot bij (en in samenwerking met) V.P.G. Aluminium Ramen en Geveltechniek BV een nieuw concept geïntroduceerd: Stalufor Stock Service. Dit Stalufor Stock Service concept omvat een extern magazijn van Stalufor op de productielocatie van V.P.G.. In dit magazijn bevindt zich onder andere een grijpvoorraad voor raam-, en deurbeslag, lijmen, kitten en andere gebruiks-, en verbruiksmaterialen. Sinds jaar en dag vindt er vanuit Stalufor tweemaal per week een directe levering bij V.P.G. plaats. Om de samenwerking te versterken, wordt deze service nu verder uitgebreid met het bijhouden van een Stalufor magazijn wat gevestigd is op de productielocatie van V.P.G.

Leon Bool, productieleider bij V.P.G., legt uit waarom het Stalufor Stock Service concept van Stalufor een uitkomst is: “Wij hebben één leverancier, minder administratie, minder pakbonnen én wij kunnen ons richten op onze belangrijkste taak: Het produceren van prachtige gevels. Stalufor levert ons een grijpvoorraad en additionele producten zoals verpakkingsmaterialen en handdoek- en zeepdispensers.”

Het concept werd compleet uitgedacht door hoofd logistiek Martin Quik. “Om deze pilot succesvol te maken, moest het concept voornamelijk gemakkelijk in gebruik zijn. We hebben daarom het magazijn compleet ingericht, inclusief kleinverpakkingen met labels en een goede logische structuur. Wij adviseren V.P.G. over de min/max voorraad en vullen aan waar nodig.”

De samenwerking tussen V.P.G. en Stalufor

Leon vertelt ook over de samenwerking met de medewerkers van Stalufor. “De medewerkers van Stalufor werken oplossingsgericht vanuit twee kanten. Waar mensen werken worden fouten gemaakt en dit komt aan beide kanten voor, maar het gaat erom hoe je dat oplost. Stalufor en V.P.G. denken samen na over een juiste oplossingen. Zowel Stalufor als Stalufix blinken uit door vakkennis, de ondersteuning én het nakomen van beloftes.”

Voor deze pilot, en voor het verder uitrollen van het Stalufor Stock Service concept heeft Stalufor het assortiment uitgebreid met een range nieuwe producten, waaronder verpakkingsmaterialen, krimpfolie en service producten. Bent u benieuwd naar de extra producten die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met één van onze technisch adviseurs via info@stalufor.nl.