Stalufor heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van ventilatietechniek. Een goede ventilatie zorgt voor een gezonde en frisse lucht in de woning. Om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich in uw woning ophopen, is het belangrijk om continu te ventileren. Volgens Milieu Centraal is er in veel woningen meer fijnstof binnen te vinden, dan buiten. In sommige woningen, waar het ventilatiesysteem keurig is ontworpen volgens de normen, loopt de CO2-concentratie vooral in slaapkamers ’s nachts schrikbarend hoog op. Vaak is de oorzaak een te zuinig uitgevoerd, of slecht functionerend ventilatiesysteem.


Roosters
Aangezien de meeste gevelelementen, waar Stalufor de concepten voor levert, zich in de buitenschil van een gebouw bevinden, moeten deze worden voorzien van een ventilatierooster. Om die reden heeft Stalufor zich ook toegelegd op de assemblage en levering van ventilatieroosters en muurroosters.

Stalufor levert de roosters van diverse merken, zoals Aralco en DUCO, maar ook zijn we officieel dealer van het merk Tunal. Van deze fabrikant levert Stalufor de roosters op maat en in verschillende RAL- kleuren aan, dus ook Bi-color. Ook hebben we de mogelijkheid om op korte termijn de verschillende RAL-kleuren te leveren, omdat wij de profielen in Brute ongemonteerd op voorraad hebben. Van daaruit voeren we dan zelf de complete assemblage uit. Dit zorgt er voor dat we op maat gemaakte roosters in kleur binnen zeer geringe tijd kunnen leveren. Deze flexibiliteit is van groot belang voor onze klanten, daar er ook van hen vaak verwacht wordt om snel te kunnen schakelen.


Tunal
Tunal is een Belgische producent van ventilatie- en muurroosters. Alle verschillende types hebben een KOMO/SKG certificering, waardoor ze op alle fronten voldoen aan de eisen van het bouwbesluit. Tunal is onlangs volledig overgenomen door het gerenommeerde bedrijf Deceuninck. Voor ons als Stalufor heeft deze overname geen consequenties, zodat wij gewoon als dealer voor deze producten zullen blijven fungeren.


Aralco en DUCO

Voor zowel Aralco als DUCO geldt dat wij, als partner, de mogelijkheid hebben van deze twee merken het volledige assortiment te kunnen leveren. Met beide merken werken we al vele jaren samen en dus beschikken wij over consequente kennis en ervaring. Bij vragen over deze merken, weten we dan ook waar we over spreken en kunnen we u voorzien van een maatwerk advies.