Stalufor heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van deurautomatiek.

AE&S
Aangezien de meeste gevelelementen, waar Stalufor haar concepten voor levert, in de buitenschil van een gebouw zitten en dus moeten worden voorzien van een schuifdeurautomaat, heeft Stalufor zich ook toegelegd op de levering en montage van draaideurautomaten. Ook deze specialisatie voert Salufor uit in nauwe samenwerking met montagepartner AE&S. Wat is er mooier dan voor zowel de schuifdeuren in de buitenschil als de draaideuren in de binnenschil één partner en één aanspreekpunt te hebben.

Stalufix®
Naast de diensten van montagepartner AE&S biedt Stalufor zelf ook technisch ondersteunende dienstverlening in de vorm van het concept Stalufix®.

Dorma en Entrematic
Wat geldt voor de schuifdeuren is ook van toepassing voor de draaideuren. Daarvoor werkt Stalufor samen met de toonaangevende fabrikanten Dorma en Entrematic. Voor beide merken geldt dat het fabrikanten zijn die voor vrijwel elke deursituatie een passende oplossing kunnen bieden. Stalufor is tevens in staat om de draaideurautomaten te koppelen met de GENIUS elektromechanische sloten van KFV waardoor de deur geheel elektronisch ontsloten, geopend en weer gesloten en vergrendeld kan worden. Een en ander is te koppelen aan een toegangscontrolesysteem, een BMC of een RWA systeem. Uiteraard voldoen alle montages aan de normering EN16005.

dorma-porteo

Dorma draaideurautomaten
Deuren die zonder enige moeite en met een constante snelheid openen en sluiten, daar staan de Dorma draaideurautomaten garant voor. De geavanceerde elektronica en zelflerende microprocessor garanderen een optimale werking van de automatische draaideur. Automatische draaideuraandrijvingen voldoen aan een groot aantal vereisten. Ze zijn betrouwbaar, comfortabel en hebben een mooi design.

Entrematic draaideurautomaten
De producten van Entrematic zijn eenvoudig te monteren en makkelijk aan te passen aan specifieke eisen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Ontworpen voor zowel binnen- als buitendeuren, kunnen Entrematic draaideurautomaten gebruikt worden voor alle residentiële toepassingen en retail-activiteiten met intens verkeer.