Deze keer is het de beurt aan Martin om zich aan jullie voor te stellen. De volledige naam luidt Martin Quik en Martin is sinds 1 februari 2016 werkzaam bij Stalufor als hoofd logistiek.

Martin is afgestudeerd als boekhoudkundig medewerker en in logistiek management. De studie in logistiek management heeft Martin zelfstandig afgerond vanwege zijn affiniteit met magazijnwerkzaamheden en logistieke processen. Mede hierom is hij ook bij Stalufor aan de slag gegaan, voor de verbetering van het logistieke proces. Ook het herinrichten van het magazijn, voor het bewerkstelligen van een effectievere werkwijze, was een uitdaging waar Martin nog steeds veel plezier aan beleeft.

Naast het werk, is er natuurlijk ook een privéleven. Martin is geboren en getogen in het pittoreske Hedel. Later is hij via vrienden in contact gekomen met zijn huidige vrouw. Na verloop van tijd zijn ze gaan samenwonen en hebben ze er voor gekozen om dichter bij de schoonfamilie van Martin te gaan wonen. Zodoende zijn ze neergestreken in het Brabantse Budel-Schoot, wat hen tot op de dag van vandaag nog steeds goed bevalt.

Ze hebben een gezamenlijke liefde voor honden. Ze hebben dan ook de zorg voor 2 Newfoundlanders en 1 herder pup. Met deze 3 viervoeters nemen ze ook deel aan verschillende trainingen. Onder andere reddingszwemmen met de Newfoundlanders is éen van deze trainingen. “Het is een leuke aanrader om eens op YouTube naar filmpjes hierover te kijken, omdat het indrukwekkend is wat een Newfoundlander allemaal kan”, aldus Martin.
Ook zijn Martin en zijn vrouw vrijwilligers bij de Newfoundlander training, een leuke en dankbare hobby.

Naast alle activiteiten met hun honden, is Martin tevens zeer fanatiek betrokken als supporter van een voetbalclub. Behalve bij zijn eigen club, is hij ook regelmatig aanwezig als supporter bij Europese en Eredivisie uitwedstrijden.