Met trots kunnen wij u mededelen dat Stalufor in oktober 2016 is toegelaten als certificaathouder Hang- en Sluitwerkproducten bij SKG-IKOB. De certificeringen van SKG-IKOB symboliseren kwaliteit, betrouwbaarheid én onderscheidend vermogen. Bekijk hier het online certificaat!

Stalufor voldoet zowel met de organisatie als met het productenpakket ruimschoots aan de normen die voor het certificaat van toepassing zijn. SKG-IKOB staan garant voor een goede continuering van de certificering middels professionele kwaliteitsborging én toezicht.

Of het nu gaat om inbraakwerendheid van hang- en sluitwerkproducten of de beoordeling van kwaliteitshandboeken van een certificaathouder; als keuringsinstantie kan SKG-IKOB officieel verklaren dat een bedrijf of product aan alle eisen voldoet.

SKG-IKOB wordt omschreven als dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. Zij zijn voornamelijk actief voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een keurmerk, label of certificaat. SKG-IKOB levert een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen, producten, processen, diensten en managementsystemen.

Om alle scopes, diensten en verrichtingen omtrent accreditatie te achterhalen kunt u de website van de Raad voor Accreditatie raadplegen.