Driessens B.V. is sinds 1965 specialist in aluminium kozijnen voor projectmatige woningbouw, zowel renovatie als nieuwbouw en transformaties van herbestemmingsprojecten. Als gevelspecialist in de bestaande woningbouw is Driessens voor woningbouwcorporaties en ook voor vastgoedondernemingen de juiste gesprekspartner om mee te denken in duurzame en comfortabele geveloplossingen van bestaande woningbouwprojecten.

Driessens wil gezien en ook erkend worden als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met een uitstekende reputatie, een krachtig netwerk, een plezierige werkomgeving met een excellente ontwerpafdeling t.b.v. engineering, productie en uitvoering. Driessens kiest voor partners die dezelfde waarden nastreven en Stalufor is hier een goed voorbeeld van.

We spreken Cees Heijboer, technisch uitvoerend manager van Driessens B.V. “De samenwerking tussen Stalufor en Driessens staat al jaren als een huis. Het hele traject, van offerte tot levering, wordt door Stalufor met grote zorg en professionaliteit uitgevoerd. Hierdoor is Driessens B.V. zeker van tijdige levering waardoor het bouwproces geen stagnatie oploopt. Onze bestellingen worden altijd door één van de commercieel technisch adviseurs binnen Stalufor gecontroleerd op correcte maatvoering en toepasbaarheid, dit zorgt ervoor dat de foutmarge op bestellingen minimaal is. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen dan is er altijd een specialist van Stalufor beschikbaar om mee te denken en het probleem op te lossen. Onze samenwerking is namelijk gebaseerd op denken in kansen en niet in problemen. Bij de meeste projecten is snelheid geboden en doordat Stalufor zelf assembleert en de mogelijkheid heeft om snel te coaten, is de voortgang van een project verzekerd.”