Nieuw in het programma van Stalufor College is de training Orgadata, waar Job Janssen namens Stalufor een klantspecifieke training geeft aan de technische mensen. Hierdoor wordt het voor onze relaties een stuk eenvoudiger wordt om haar weg te vinden in de vele mogelijkheden die Orgadata te bieden heeft. Door de persoonlijke aanpak van deze training Orgadata kunnen wij onze beslagpakketten nog beter afstemmen op de wensen van onze relaties. Stalufor concepten in bouwbeslag BV is sinds 2016 officieel partner van Orgadata. Hierdoor is het voor onze relaties een stuk gemakkelijker geworden om het deur- en raambeslag van Stalufor toe te passen. Onze relaties zijn hiermee in de gelegenheid om snel te kunnen calculeren en om daarna via de werkvoorbereiding de machines aan te kunnen sturen.

Klantgebonden beslagpakket

De basis bestaat uit een separate databank met alle losse beslagonderdelen, waarvoor Stalufor voor elk profiel  een klantgebonden beslagpakket samenstelt. Een beslagpakket bestaat uit alle componenten die nodig zijn om een deur of raam te bedienen. Stalufor heeft beslagpakketten beschikbaar voor alle systeemhuizen en profielseries, zodat we de beslagpakketten klant specifiek samen kunnen stellen. We geven dan ook niks vrij voor de verkoop voordat het op de juiste manier in de databank van Orgadata is opgenomen. De ontwikkeling van Orgadata blijft niet stil staan en zij brengen regelmatig nieuwe updates uit. Stalufor loopt voorop bij deze ontwikkeling en is naast deze updates constant bezig met het verbeteren van de beslagpakketten in Orgadata. Logikal is speciaal ontwikkeld voor aluminium gevelbouwers om hun producten te plannen en produceren. Door de klantgebonden beslagpakketten is er een minimale kans op fouten.

Stalufor is specialist in Orgadata

Job Janssen is naast ervaren technisch adviseur bij Stalufor ook specialist op het gebied van Orgadata, en is verantwoordelijk voor het programmeren en up-to-date houden van onze beslagpakketten en investeert regelmatig tijd om alle ontwikkelingen binnen Orgadata te volgen en te implementeren.

Heeft u nog geen toegang tot de separate databank van Stalufor in Orgadata, of wilt u een training plannen, neem dan contact op met één van onze adviseurs via info@stalufor.nl of via 085 330 2770.