Altijd fijn om positieve woorden te ontvangen. Zo liet René Rutten, directeur-eigenaar bij Rutolux Groesbeek B.V. onlangs weten erg te spreken te zijn over de samenwerking met Stalufor.

“Voor ons is flexibiliteit belangrijk en daarom moet een partner óók flexibel zijn. Partners moeten niet alleen snel wíllen leveren maar ook snel kúnnen leveren. Wij zijn op zoek naar net dat stapje extra.

Stalufor werkt alleen samen met gerenommeerde merken en biedt producten en diensten voor de juiste prijs aan. Vragen worden snel en professioneel behandeld en prijzen worden altijd erg snel gecalculeerd. De beschikbaarheid van hun eigen Orgadata Databank helpt daar nog eens extra in mee. Eerlijkheid en transparantie staan bij Stalufor hoog in het vaandel, en dat merk je aan alles. Ook al is er een probleem of een klacht, de commercieel technisch adviseurs van Stalufor staan altijd klaar om je verder te helpen.”

Meer over Rutolux

In 1971 start Rutolux Groesbeek B.V. met de gespecialiseerde fabricage van zonwering, om later uit te breiden met de productie van aluminium kozijnen. Rutolux opereert in heel Nederland vanuit een professionele en moderne fabriek in Groesbeek.

Rutolux staat voor kwaliteit

Profielen bij Rutolux zijn geconstrueerd volgens het energiebesparende drie-kamer-principe. De gemoffelde laklaag in de gewenste RAL-kleur is extreem kras- en slijtvast. Ook bij de afwerking staat de kwaliteit voorop: Rutolux gebruikt uitsluitend eersteklas hang- en sluitwerk. Het resultaat staat al bij voorbaat vast, een mooi en duurzaam product dat perfect past en soepel werkt.

Goede samenwerkingspartner

Rutolux gaat graag voor een samenwerking op lange termijn, vanaf de oprichting van Stalufor is het eerste contact gelegd en sindsdien is de samenwerking langzaam uitgegroeid tot een intensief partnerschap.