Aan de Reinaldstraat in Kerdriel heeft Driessens B.V. 32 woningen voor opdrachtgever Maasdriel gerenoveerd. Stalufor heeft o.a. de opdracht gekregen voor levering van de ventilatieroosters. Stalufor en Driessens werken al jaren intensief samen op het gebied van hang- en sluitwerk, deurtechniek en ventilatietechniek.

Ventilatieroosters van Tunal

Voor dit project heeft Driessens op advies van Stalufor gekozen voor de ventilatieoplossingen van Tunal. Het toegepaste rooster in dit project is het Tunal 75 XL ZR. Dit rooster voldoet aan het gevraagde debiet en is uitgevoerd met een zelfregelende klep. De grootste toegevoegde waarde binnen dit project is de mogelijkheid tot snelle levering in de gewenste RAL kleur, maar ook over het technisch advies en de goede service is Driessens B.V. in dit project (en overige projecten) erg te spreken. Lees hier meer over Tunal ventilatieroosters.

De ventilatieroosters zijn naar volle tevredenheid van Cees Heijboer, technisch uitvoerend manager bij Driessens B.V., uitgeleverd. Cees zegt hierover: “De samenwerking tussen Stalufor en Driessens B.V. staat al jaren als een huis. Het hele traject, van offerte tot levering, wordt door Stalufor met grote zorg en professionaliteit uitgevoerd. Hierdoor is Driessens B.V. zeker van tijdige levering waardoor het bouwproces geen stagnatie oploopt.”

Driessens B.V. is sinds 1965 specialist in aluminium kozijnen voor projectmatige woningbouw, zowel renovatie als nieuwbouw en transformaties van herbestemmingsprojecten. Als gevelspecialist in de bestaande woningbouw is Driessens voor woningbouwcorporaties en ook voor vastgoedondernemingen de juiste gesprekspartner om mee te denken in duurzame en comfortabele geveloplossingen van bestaande woningbouwprojecten.