Het is algemeen bekend dat Stalufor zeer veel waarde toekent aan intensive samenwerking met haar partners. Zo ook met de mensen van Alument BV, die recent enkele zeer opvallende projecten hebben voorzien van aluminium deuren en ramen. In veel van deze projecten stond de realisatie van luxe woonhuizen en villa’s centraal.

Over Alument

Alument BV is gevestigd in Oirschot en is breed gespecialiseerd in het bedenken en produceren van aluminium gevelelementen. Samen met gespecialiseerde partners op dit vlak zorgen zij dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het visitekaartje van uw pand wordt. Denk hierbij aan aluminium kozijnen, schuifpuien, zonwering, een serre of veranda.

De samenwerking

Het overgrote deel van de hang- en sluitwerk behoefte van Alument wordt ingevuld door Stalufor. Dit begint al tijdens de ontwerpfase van een project, waarbij  Alument gevelelementen uitwerkt in het programma van Orgadata en daarbij de unieke Stalufor Databank van Orgadata gebruikt voor de beslagkeuze.

Alument werkt voor de deuren standaard met de meerpuntsloten van KFV, de deurbeslagen van Staluform® en de opbouwscharnieren van Fapim. Voor de ramen past men veelal het verdektliggende Fapim Magicube raambeslag toe, nagenoeg altijd in een SKG** uitvoering. Voor   toegangstechniek en/of deurautomatiek oplossingen klopt Alument ook altijd bij Stalufor aan.

Met name de automatische schuifdeuren van dormakaba worden regelmatig afgenomen.

Het eindresultaat

Zoals de foto’s laten zien, is het eindresultaat van deze markante villa’s schitterend.

En dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van Alument. Uw project is bij hun in vertrouwde handen.