Deze week waren wij in gesprek met Chris Verhellen en Nikolaas Van Heucke, respectievelijk Sales Manager en Operations Manager van Decalu (Tunal) over de samenwerking tussen Tunal en Stalufor concepten in bouwbeslag BV en de (product) ontwikkelingen voor 2019.

Sinds 2016 is Tunal ondergebracht bij moederbedrijf Deceuninck en de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. De belangrijkste introductie van 2018 was het Tunal 80 FL ventilatierooster, een uitbreiding op het assortiment die door onze klanten uitstekend is ontvangen. Ook zijn wij verheugd om aan te kondigen dat vanaf januari 2019 het Tunal 80 FL ventilatierooster ook leverbaar is tot een maximale glasdikte van 48 mm (glasgoot 54 mm).

Sinds jaar en dag biedt Stalufor beslagpakketten aan in Orgadata, die compleet worden gevuld en up-to-date gehouden worden door onze interne Orgadata specialist Job Janssen. Orgadata biedt aluminium gevelbouwers de mogelijkheid om accuraat te calculeren. Zo berekent u alle elementen in één handeling, met minder kans op fouten en kunt u zelfs uw machines aansturen. Veel van onze relaties zijn bekend met, of werken reeds met Orgadata. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Orgadata voor uw bedrijf? Stalufor helpt u graag overtuigen van de mogelijkheden en biedt tevens ondersteuning op locatie.

Om nog meer voordelen van Orgadata te benutten heeft Stalufor samen met Tunal ervoor gezorgd dat medio kwartaal 1 van 2019 ook de ventilatieroosters beschikbaar komen in Orgadata. Hiermee kunnen wij u steeds meer voorzien in de vraag naar een totaalpakket op maat, met alle gemakken die daarbij horen.

Tunal is op de achtergrond druk met de doorontwikkeling van het alom bekende Tunal 75 ventilatierooster met een hoger debiet. Wij verwachten dat deze ontwikkeling medio 2019 tot nieuwe producten gaan leiden.