Stalufor concepten in bouwbeslag BV vindt kennisdeling erg belangrijk. Daarom bieden wij vanuit het nieuwe concept Stalufor College verschillende theoretische en praktische trainingen aan om uw kennis te vergroten of uw medewerkers te trainen.

Stalufor biedt twee theoretische trainingen aan met de onderwerpen vluchtwegtechniek en deurautomatiek. Bij interesse in beide trainingen kunnen we de onderwerpen combineren. De trainingen kunnen plaatsvinden in onze instructieruimte, bij uw bedrijf of op elke gewenste externe locatie.

Training vluchtwegtechniek

In het bouwbesluit art. 6.25 staan (veel) verschillende eisen beschreven betreffende vluchtwegen en vluchtroutes. Wij helpen u wegwijs te maken in de complexe materie van de Europese vluchtwegnormeringen NEN-EN 179 en NEN-EN 1125. Naast algemene informatie over deze normeringen geven we advies over de te gebruiken deuroplossingen. We spreken over de verschillende soorten paniekbeslagen én alle paniekfuncties komen uitgebreid aan bod.

Training deurautomatiek

Stalufor is gecertificeerd partner van dormakaba en levert een uitgekiend assortiment schuif- en draaideurautomaten uit voorraad. Wij hebben een uitgebreide kennis van de koppeling op toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties of in combinatie met elektromechanische sloten. We bespreken per product de voordelen voor de gebruiker, de verschillende toepassingen en de bijbehorende technische kenmerken.

Inbouwsessies Fapim raambeslag

Stalufor heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van raambeslag in de meest uiteenlopende zin van het woord en levert aan haar relaties de Fapim draaival garnituren inclusief op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen (trengels). Bij de introductie van nieuwe raambeslagen, zoals bij Fapim Magicube of Galicube raambeslag, is het van belang dat uw medewerkers goed getraind en begeleid worden. De raamelementen moeten namelijk voldoen aan de hoogste eisen zoals KOMO en SKG certificering, deskundige begeleiding is hierbij van het hoogste belang. Stalufor biedt twee praktische trainingen (inbouwsessies) aan. De trainingen worden uitgevoerd door de technisch specialisten van onze partner Stalufix technische ondersteuning BV en kunnen zowel op onze locatie als uw locatie plaatsvinden. Kijk voor meer informatie ook eens op deze pagina van Stalufix.