Bart Swaans is 46 jaar en vanaf 1 februari 2022 werkzaam bij Stalufor. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en is een échte muziekliefhebber. Hij speelt dan ook graag akoestische gitaar. Toen hij bij zijn vorige werknemer uit dienst ging, kwam hij al vrij snel uit bij Stalufor. Hier vertelt hij graag meer over!

Bij mijn vorige werkgever ben ik zelf uit dienst gegaan, vertelt Bart. ‘’Via internet kwam ik uit bij een uitzendbureau waar ik Stalufor tegen kwam. Ik kende het bedrijf toen nog niet. De website van Stalufor zag er aantrekkelijk uit en een van hun producten, de automatische deur, herkende ik meteen. Zelf heb ik hier namelijk 21 jaar mee gewerkt. De website straalde een bepaalde betrokkenheid en familiair gevoel uit. Daarom besloot ik meteen een persoonlijke mail naar Jack te sturen. Binnen 3 weken was alles rond en maakte ik deel uit van de Stalufor-familie.’’

Binnen Stalufor bekleed ik de functie als accountmanager, vertelt Bart. ‘’Voorheen namen vooral Jack en Theo dit op zich en later Sjoerd ook. Maar omdat het zo’n gezond bedrijf is dachten ze: we kunnen wel iemand gebruiken die zich hier fulltime mee bezig houdt. Zo houd ik me onder andere bezig met lopende zaken, het bezoeken van onze klanten, bekijken wat nieuwe bevindingen zijn en het werven van nieuwe klanten. Ik heb een hele leuke, diverse baan.’’

Vooral het gevoel dat ik op voorhand al kreeg bij Stalufor is nu bevestigd, zegt Bart. ‘’De sfeer op de werkvloer is fijn. Ook is het een bedrijf dat achter hun eigen product staat – dat vind ik belangrijk. Iedereen heeft de kennis en kunde in huis om elkaar vooruit te helpen. Dat gaat dus gewoon ontzettend goed. Daarbij heb ik nog heel veel potentie om nieuwe klanten te werven en klanten tevreden te houden. Ik zie de toekomst positief tegemoet!’’