Tunal is vorig jaar overgenomen door Deceuninck en heeft hierdoor de mogelijkheid om nieuwe roosters te ontwikkelen en te introduceren. Deze mogelijkheid heeft geleid tot de introductie van het 80 FL ventilatierooster. De Tunal 80 FL is een thermisch onderbroken zelfregelend aluminium ventilatierooster voor plaatsing op het glas en past qua aanzicht perfect bij het reeds bestaande 80 HD ventilatierooster. Doordat beide roosters dezelfde glasaftrek van 80mm hebben is het aanzicht van binnen gelijk en verhoogt dit de algehele uitstraling.

De Tunal 80 FL met zelfregelende klep is een uitstekend alternatief voor het reeds bestaande ventilatierooster 65 FL en is voor veel van onze relaties de perfecte oplossing.
Dit rooster kan geïntegreerd kan worden in zowel kunststof, houten of aluminium ramen met een glasdikte van 24, 28 of 32 mm / glasgoot van 30, 34 of 38 mm.

Het principe

  • Thermische onderbreking
  • Intern afsluitbare klep, regelbaar in 5 standen
  • Gepatenteerde zelfregelende klep om gelijkmatige luchttoevoer te garanderen
  • Aangepaste beglazingsrubber op het glas om aansluiting te garanderen
  • Beschikbaar voor verschillende glasdiktes

Tunal ventilatieroosters voldoen aan SKG en KOMO certificering. Het ventilatieprogramma van Tunal heeft een brede toepasbaarheid. Voor vrijwel elke situatie heeft Tunal een goede oplossing voorhanden. Ventilatieroosters worden bij Stalufor op maat gemaakt en zijn leverbaar in veel standaard RAL kleuren. Door een grote voorraad in brute profielen zijn ook alle speciale RAL kleuren snel beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over Tunal.