Wist u dat Stalufor vanaf 1 augustus start met een uitgekiende voorraad van het hydrocoat programma van Duthoo?! Dit is een watergedragen verfoplossing speciaal voor de aluminium industrie. Om de distributie wereldwijd te organiseren doet Duthoo, een fabrikant van retoucheerverf en reinigers voor aluminium gevelelementen, een beroep op deskundige partners met ruime ervaring in de wereld van aluminium. Wij zijn trots dat wij een van deze partners mogen zijn!

Care & repair voor aluminium

Raamconstructeurs in Europa doen een beroep op de expertise van Duthoo voor het herstellen van lakschade. Deze lakschade wordt veelal veroorzaakt tijdens de productie, het transport of tijdens het plaatsen van schrijnwerk.

Hiervoor beschikt Duthoo over een team van geschoolde coloristen in een state of the art kleurenlaboratorium in België. Naast alle standaard RAL-kleuren in verschillende glansgraden worden ook specifieke metallic en structuureffecten van alle systeemhuizen gereproduceerd.

Vincent Duthoo aan het woord

We vroegen Vincent Duthoo, directeur-eigenaar van Duthoo Coating Concept, om nog wat te vertellen over de marktaanpak in Nederland.
“Aangezien we een technisch product produceren waarbij pas de finale applicatie de kleur en glansgraad bepaalt, zoeken we geen loutere ‘dozenschuivers’, maar een bedrijf dat onze knowhow naar de eindklant kan vertalen.”

“Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen van Stalufor, met meer dan 25 jaar ervaring in de aluminiumbranche, voor ons de ideale Nederlandse partners zijn. “

“Vanaf het eerste contact voelde ik dat beide bedrijven dezelfde filosofie nastreven, empathisch luisteren naar de uitdagingen van de klant en hem dan de technologisch meest geschikte oplossing aanbieden”, aldus Vincent.