Stalufor heeft flink geïnvesteerd in kennis en kunde met betrekking tot de vluchtweg normeringen die van kracht zijn op de Nederlandse markt.

Kosteloos trainingsprogramma
Stalufor heeft een up-to-date trainingsprogramma over vluchtweg normeringen conform EN179 en EN1125 ontwikkeld voor haar relaties. Stalufor biedt deze trainingen kosteloos aan: op locatie, in-company of in de trainingsruimte van Stalufor in Eindhoven.

Het belang van de Europese vluchtwegnormering
Alle van kracht zijnde eisen op het gebied van vluchtweg normering komen aan bod. EN179 en EN1125 vormen hiervoor het uitgangspunt. Deze beide normen stijgen uit boven het Nederlandse Bouwbesluit; dit zijn namelijk Europese eisen waaraan vluchtwegen moeten voldoen.

Over deze Europese normeringen bestaat veel misverstand. Tijdens de trainingen horen de mensen van Stalufor dan ook regelmatig opmerkingen als: “Dat wist ik helemaal niet”, ”Is dat de juiste normering?” en “Nooit geweten dat het zo geïnterpreteerd moet worden”.

We hebben hier vooral te maken met aansprakelijkheid. Op dat vlak moet een ramen- en deurenfabrikant natuurlijk geen enkel risico willen lopen.

image_00001

Optimale kennis van normering
De ervaring van Stalufor is dat een uitermate belangrijk en delicaat onderwerp als vluchtweg oplossingen vaak onvoldoende wordt belicht tijdens het bouwproces. Een optimale kennis van de juiste normeringen voorkomt hele nare en uiterst vervelende consequenties.

Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze training?
Neemt u dan contact op met een van de adviseurs van Stalufor of met uw vaste contactpersoon. Of vraag direct de training aan!