Naast een bedrijfsjubileum vieren we ook het jubileum van onze medewerker van het eerste uur: Job. Hij werkte al eerder onder Jack en Theo, dus toen ze hem vroegen om het avontuur van Stalufor mee aan te gaan twijfelde hij geen moment. Job begon als medewerker in het magazijn en de werkplaats; inmiddels mag hij zich ‘hoofd bedrijfsbureau’ noemen. Wat dat inhoudt en hoe hij daar terecht is gekomen vertelt onze jubilaris je graag zelf.

Doorontwikkeling

Voor zijn afstudeerstage commerciële economie was Job terecht gekomen bij het bedrijf waar Jack en Theo eerst werkzaam waren. Na zijn stage kon hij doorstromen binnen het bedrijf en zich langzaamaan door ontwikkelen tot waar hij nu staat.

“Toen ik begon had ik nog niet zo veel commerciële kennis”, vertelt de jubilaris. “Ik heb de kans aangegrepen om me op dat vlak de afgelopen jaren flink te ontwikkelen. Ook op technisch vlak heb ik stappen gemaakt.”

LogiKal

Sinds enkele jaren is Job verantwoordelijk voor het samenstellen en onderhouden van de Stalufor-databank van LogiKal. Dit systeem is door Orgadata ontwikkeld om complete gevels te ontwerpen en tevens een efficiëntere productie te kunnen draaien. “Ik zorg ervoor dat de databank in LogiKal up-to-date is. Onze eigen input zoals commerciële productgegevens en alle freesbewerkingen worden gebruikt om het gehele machinepark bij onze relaties aan te sturen.”

“Wanneer LogiKal over alle data beschikt is het in staat om gericht offertes te berekenen, complete werktekeningen te vervaardigen en vervolgens het productieproces tot in het kleinste detail uit te voeren. Het systeem neemt onze relaties dus veel zaken uit handen die wij zelf niet meer hoeven aan te leveren en te offreren.” Naast zijn werk met LogiKal is Job als MT lid medeverantwoordelijk voor de orderafhandeling en een gedeelte van de inkoop.

Waardering

“We zijn als Stalufor begonnen in een lastige tijd, maar met hard werk en vooral de juiste dingen doen hebben we ondanks dat iets moois opgebouwd. Onze relaties waarderen het dat we hun zorgen wegnemen en altijd ons best doen voor een passende oplossing. Ik ben blij dat ik al 10 jaar deel uit maak van ons mooie bedrijf.”