Eerder berichtten we u al over onze exclusieve samenwerking met het Duitse topfabrikaat Dormakaba. De innovatieve weg die zij bewandelen, resulteert deze keer in het presenteren van een technisch verfijnde en veelzijdige glijarm deurdranger; de TS 98 XEA.

Met de TS 98 XEA komt Dormakaba met een deurdranger die op maar liefst vier manieren te installeren is op vrijwel alle enkele en dubbele deuren, voorzien van optimaal gebruikscomfort. Dat is onder andere merkbaar door een afzonderlijk regelbare sluitsnelheid, waardoor er haast geluidloos deuren gesloten kunnen worden bij temperaturen tot wel -40°C. Ook aan het design is meer dan de nodige aandacht besteedt en wordt er voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen. Tevens kan de TS 98 XEA harmonieus worden gecombineerd met andere Dormakaba producten in hetzelfde XEA design.

Stalufor levert de TS 98 XEA uit voorraad. Tevens is deze deurdrangers ook nog eens in vijf verschillende kleurvarianten leverbaar. Tel daar de varianten in montage en afwerking bij op en de TS 98 XEA kan moeiteloos worden afgestemd op het design van talloze deuren. Desgewenst kunnen de technisch specialisten van Stalufix® de montage voor u verzorgen.

Bent u net als wij nieuwsgierig geworden naar dit technische hoogstandje? Maak dan via de onderstaande link op ludieke wijze kennis met de TS 98 XEA: