Fapim Magicube is revolutionair
Fapim Magicube is een revolutie op het gebied van verdektliggende raambeslagen. Dat blijkt wel uit het feit dat de recente testen voor de RAL Prüfung in Duitsland verbluffende resultaten hebben opgeleverd. Bij een 180 graden openstand heeft het Magicube beslag probleemloos een belasting van 180 kg doorstaan, voorwaar een unieke prestatie! Daarmee staat Fapim op eenzame hoogte, vooral gelet op feit dat er geen enkel extra toebehoor is geplaatst tijdens deze extreem zware beproeving.

Fapim Magicube is universeel
In lijn van de andere Fapim raambeslagen is ook het Magicube beslag geschikt voor alle aluminium systemen met een eurogroef, één beslag dus voor zowel de 10mm groef (Alcoa) als ook de 13.6mm groef (Reynaers, AluK, Aliplast, Aluprof, etcetera). Dit biedt een enorm voordeel voor aluminium constructeurs!

Slimme montage- en verstelmogelijkheden van Fapim Magicube
Ook op het vlak van montage en verstelbaarheid scoort het Fapim Magicube beslag erg hoog. 3D micrometrische verstelmogelijkheden evenals de assemblage van beslagcomponenten zijn eenvoudig uit te voeren waardoor de montage zeer snel kan worden uitgevoerd door één persoon.

Gepatenteerd ontwerp van Fapim Magicube

Wat verder uniek is aan het Fapim Magicube beslag is het ontbreken van sleufgaten voor de bewegingen van de scharen. Fapim is erin geslaagd om alle scharnierpunten op een vaste plaats te construeren. Dit is mogelijk door de gepatenteerde oplossing van kinematische bewegingen van raamkruk en scharnieren.

Het grote voordeel hiervan is een minimale speling bij de montage en de afstelling van het beslag alsmede het verder reduceren van slijtage door het ontbreken van die sleufgaten. De bijzondere constructie van het boven- en onderscharnier op het uiteinde zorgt voor extra vergrendeling in gesloten toestand, bevordert de wind- en waterdichtheid en reduceert windgeruis.

Begeleiding door Stalufix® van Stalufor
Onze specialisten van Stalufix begeleiden onze klanten die gaan starten met het verwerken van het Fapim Magicube beslag.

De begeleiding bestaat uit:

  • Een volledige dag ten dienste staan van onze klant
  • Instrueren van de monteurs van onze klant
  • Helpen met het inbouwen van het beslag

Pas als de monteurs van onze klant het inbouwen volledig onder de knie hebben en alles naar volle tevredenheid verloopt stopt de Stalufix® begeleiding.