Graag stellen we jullie voor aan Mitchel Hovestad, 24 jaar. Deze achternaam klinkt wellicht al bekend in de oren, en dat kan kloppen, want zijn broer Damian werkt ook al enkele jaren bij Stalufor.

De afgelopen 4 jaar heeft Mitchel de nodige logistieke ervaring opgedaan bij Gebr. van der Winkel in Eindhoven. Zoekende naar een nieuwe vervolgstap in zijn loopbaan, vond hij deze nieuwe uitdaging in Stalufor. Een kans die hij met beide handen aangreep!

In zijn vrije tijd is Mitchel samen met zijn broer (en tevens collega) en vader als trouwe supporter bij iedere thuiswedstrijd van PSV te vinden. Daarnaast is fotografie een belangrijke hobby van hem. Mitchel trekt er dan ook regelmatig op uit met zijn camera. Wanneer hij niet met zijn camera op pad is, haalt hij voldoening uit het trainen van de jeugd van de JO 15-1 bij de roemruchte voetbalclub Brabantia uit de wijk Strijp waar hij ook is opgegroeid.

Binnen Stalufor zal Mitchel zijn kennis en kunde gaan inzetten om de groeistrategie van Stalufor te laten slagen. ‘’Mijn eerste indrukken zijn zeer positief en daarnaast word ik super ontvangen en verwelkomd door het Stalufor team. Dank hiervoor!’’.