Graag stellen wij onze nieuwe collega Hans Geurds aan u voor! Hans gaat zich inzetten als technisch commercieel adviseur en wordt samen onze collega’s van de binnendienst uw aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot onze concepten.

Hans is 49 jaar en geboren in Eindhoven. 20 jaar geleden besloot hij de grote overstap te maken, niet alleen qua woonplaats (Oirschot), maar ook qua voetbalclub (Ajax). Dat laatste tot groot genoegen van een aantal andere collega’s. Hans is inmiddels 12,5 jaar getrouwd met Annet en samen hebben zij een dochter en een zoon van 17 en 14 jaar.

In zijn vrije tijd zoekt Hans graag de rust op om aan de waterkant karpers te vangen. Wanneer Hans wat grotere vissen aan de haak wil slaan, zoekt hij het wat verder van huis en vertrekt voor één of twee weekenden per jaar naar Frankrijk. Mountainbiken, volleyballen, voetballen en klussen in en om het huis behoren ook tot de hobby’s van Hans.

Hans heeft geleerd voor machinebankwerker en heeft hier tien jaar ervaring in. Ook heeft hij 16 jaar bij een elektronicazaak gewerkt, daarna bij een bouwmarkt om bij Stalufor te beginnen!

Hans zegt hierover: “Ik heb voor Stalufor gekozen omdat ik weer veel zin heb om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis over alle producten binnen de concepten van Stalufor uit te breiden. Er heerst een hele goede sfeer in het bedrijf dus de start is erg fijn!” . Hans is het niet gewend om lang stil te zitten, dus wie weet ziet u hem tijdens de lunch een rondje lopen over bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven.

Wij heten Hans alleszins hartelijk welkom en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging!