Sinds mei 2018 hebben we in Frank Revier de versterking gevonden, waar we voor Stalufix zo naarstig naar op zoek waren. In dit artikel stelt onze nieuwste collega Frank zich aan u voor. De kans is aanwezig dat sommigen van u al paden hebben gekruist met Frank en  anders treft u elkaar wellicht op korte termijn op de werkvloer!

“Mijn naam is Frank Revier en ik ben geboren in het Gelderse Tiel. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin Sigrid en samen zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Elijah van 4 jaar oud. Een druk huishouden als we er onze hond en kat er ook nog bij optellen. Ik maak graag tijd vrij voor mijn familie en geregeld een drankje op z’n tijd met vrienden doe ik ook graag. Omdat ik veel onderweg ben voor het werk, graag klus en natuurlijk ook de nodige tijd voor het gezin en vrienden vrijmaak, blijft er weinig tot geen tijd over voor een sportieve hobby. Technisch en handig als ik ben, hou ik ook van klussen. Wat ik dan in het bijzonder leuk vind, is het afstruinen van markten, om zo van tweedehandse en oudere spulletjes iets nieuws te maken.

Sinds mei 2018 ben ik het team van Stalufor komen versterken, nadat ik 11 jaar lang met veel plezier bij dormakaba heb gewerkt. Ik ben dus in de branche gebleven, maar net met wat meer uiteenlopende werkzaamheden. Wel heb ik natuurlijk nog vrijwel dagelijks met de producten van dormakaba te maken, wat me een plezier doet. Mijn opleiding was eigenlijk verre van technisch, want ik ben afgestudeerd in de branche Recreatie & Toerisme. Daarna heb ik twee keer een poging gedaan om toegelaten te worden bij de Landmacht. Dat mocht helaas niet baten en zo vervolgde ik mijn weg in de technische wereld, iets wat uiteindelijk het beste bij mij leek te passen.

Mede dankzij mijn plezierige werkverleden bij dormakaba, kijk ik er naar uit om bij Stalufor de uitdaging opnieuw aan te gaan. Ik zie dat ik terecht ben gekomen in een bedrijf dat groeiende is, waar er doorgroeimogelijkheden zijn voor mij en waar ik een relevante bijdrage kan leveren in de ontwikkeling van Stalufor. Zo kan ik ook mezelf blijven ontwikkelen dankzij het versterken van mijn technische kennis en werkervaring in deze mooie branche. Als de tijd en gelegenheid het toelaat, zou ik graag ook nog cursussen volgen die gerelateerd zijn aan elektra.

Wat ik in een maand tijd al geleerd heb, is dat ik het heel leuk vind om in een bedrijf te werken waar de werksfeer heel persoonlijk is en waar de onderlinge lijnen kort zijn. Wel moet ik eigenlijk nog een spoedcursus Brabants gaan volgen, want met Jasper van den Heuvel als directe collega zou soms een vertaling of ondertiteling geen overbodige luxe zijn!”

Wij verwelkomen Frank in ons team en wensen hem heel veel succes!