Onze nieuwe collega luistert naar de naam Damian Hovestad en komt met zijn 19 lentes jong uit Eindhoven.

Voetballen is toch wel de grootste hobby van Damian. Jammer genoeg is het daar de laatste jaren op competitiegebied wat rustiger geweest, iets wat een logisch gevolg was van zijn onregelmatige werktijden bij Albert Heijn, waar hij leidinggevende was van de vulploegen. Daardoor heeft hij zich beperkt tot het geven van fanatieke voetbaltrainingen aan een jeugdelftal bij zijn club Brabantia. Daar vindt hij gelukkig twee keer in de week nog tijd voor en alsof dat nog niet voldoende sportiviteit is, is hij ook regelmatig te vinden tussen en op de fitnessapparaten.

Als geboren en getogen Eindhovenaar ligt zijn supportershart bij PSV en dat supporteren kan natuurlijk niet zonder een seizoenkaart van de Eindhovense club. Die clubliefde wordt gedeeld door een aantal familieleden, die dan ook graag mee gaan naar de wedstrijden.

Gelukkig was Damian toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied en kwam zodoende in het vizier van Stalufor. Of Stalufor kwam in het vizier van Damian. We zijn blij dat Damian bij ons de uitdaging van logistiek medewerker aan wil gaan. Daarbij kijkt hij er naar uit om zich te ontwikkelen op dit gebied en het vertrouwen dat hij daar in heeft, wordt natuurlijk door Stalufor gedeeld.
‘Nu ik wat meer regelmaat krijg qua werktijden, ga ik ook zeker weer actiever voetballen bij Brabantia’, aldus Damian. Welkom Damian!