Sinds 1 januari 2021 is Robert Hellings in dienst bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider. Met jarenlange materiaalkennis en kennis van aluminium profielen in pacht stond hij te trappelen om zijn ervaring toe te mogen passen in onze tak van sport. Hij vertelt u graag over zijn passie, maar ook wat hij graag doet in zijn vrije tijd. 

“Na mijn opleiding werktuigbouwkunde ben ik aan de slag gegaan in een gereedschapsmakerij als conventioneel frezer. Ik heb daarna verschillende andere beroepen uitgeoefend waarin ik veel materiaalkennis opdeed, maar mijn eerste kennismaking met aluminium kozijnen, cq. gevelbouw is geweest bij een verwerker (Eijkemans aluminiumbouw), inmiddels ook een gewaardeerde klant van Stalufor.” 

“Bij AluK was ik technisch commercieel adviseur. Vanuit deze functie was ook de eerste kennismaking met Jack en Theo. Het was eigenlijk op basis van de tip van een gemeenschappelijke klant dat ik een keer met hun ben gaan praten, en zo is het balletje gaan rollen. Het is lastig ‘nee’ te zeggen als je bij een mooi bedrijf als Stalufor de kans krijgt om voor hen te komen werken.”

“Wat ik fijn vind aan Stalufor is dat de lijntjes hier kort zijn en het team goed op elkaar ingespeeld is. Het werk wat ik nu doe is ook anders dan wat ik eerst deed. Ik heb eigenlijk de functie van Sjoerd overgenomen als werkvoorbereider en projectbegeleider richting deurautomatiek. Het is wel wat anders dan aluminium profielen, maar daar ligt dan ook een mooie uitdaging voor me.” 

“Ik woon met mijn vrouw, dochter en zoon al jarenlang in Schijndel. Vorig jaar waren mijn vrouw en ik 25 jaar getrouwd. In mijn vrije tijd ga ik graag met onze honden de natuur in. Ook ben ik een fervent roofvisser en beoefen ik badminton, waar ik ook training geef aan de jeugd. Badminton is een sport die we met het hele gezin doen, dus dat is erg leuk! Ik hoop dat we dit jaar weer samen toernooien kunnen spelen.” 

“Ik ben bij Stalufor erg warm ontvangen. Ja, ik kende dan al wel een paar mensen van zien of spreken, maar het voelde direct vertrouwd. Ik voelde me direct thuis op mijn nieuwe plek. Zelfs sommige klanten ken ik nog van mijn vorige werk!”