Het Duitse topfabricaat Dormakaba beschikt over kernwaarden, die naadloos aansluiten op de kwalitatieve speerpunten van Stalufor. De diverse soorten schuifdeurautomaten van Dormakaba zijn uitgerust met een sluisfunctie of een telescopische optie en verkrijgbaar als inbraak-werende uitvoering conform SKG normering. Net als Dormakaba, bespeuren we een steeds sterker wordende behoefte aan deurautomaten, die te koppelen zijn aan een rookwarmteafvoersysteem, brandmeldcentrale of toegangscontrolesysteem.

Mede dankzij de technische ondersteuning van onze dochteronderneming Stalufix, verzorgt Stalufor de complete montage en daarbij ook het elektrisch aansluiten en inregelen van de deurautomaten. Deze technische ondersteuning zorgt voor een optimaal functionerend resultaat. Dormakaba certificeerde Stalufor als één van de weinige specialisten in Nederland voor de verkoop en montage van deze automaten. Ook bemiddelt Stalufix tussen de uiteindelijke gebruiker en Dormakaba op de geleverde installaties en het onderhoud hiervan.

We spraken met Dhr. Albert Hendriks, Sales Manager Products bij Dormakaba Nederland B.V.:

Dormakaba is enkel geïnteresseerd in een strategische samenwerking met bedrijven die daadwerkelijk iets toevoegen aan de reeds jarenlange kwaliteit van de Dormakaba producten.

Stalufor is een schoolvoorbeeld van een bedrijf wat zich diep heeft gespecialiseerd in hang- en sluitwerkoplossingen rondom een aluminium raam en deur en daarbij ook oog heeft voor de automatische deuroplossingen.

Verkoop, montage, afstellen en inregelen van schuif- en draaideurautomaten van het fabricaat Dormakaba is bij Stalufor in vertrouwde handen en ook neemt men daar een stukje werkvoorbereiding uit handen van de opdrachtgever.

En in de meeste gevallen is die opdrachtgever dus de constructeur van de aluminium deuren.

Wij hebben Stalufor daarom de middelen en mogelijkheden gegeven om dit te realiseren met de producten van Dormakaba terwijl een eventueel servicecontract daarna wordt overgenomen door Dormakaba.  

Stalufor behoort hiermee tot een select groepje partners waarmee we op deze manier de strategische samenwerking zijn aangegaan”.

Deze lovende woorden onderbouwen en onderstrepen datgene wat wij waarderen in onze samenwerking.

Samen met Dormakaba en andere branchecollega’s kunnen we constateren dat technische ondersteuning, zoals deze door Stalufix wordt geboden, noodzakelijk is. Vaak is de oorzaak een gebrek aan relevante vakkennis en kunde bij aluminiumverwerkers. Deze ondersteuning kan van toepassing zijn op zowel grote als kleinere werkzaamheden, zoals het combineren van motorsloten, het begeleiden van productieprocessen en het installeren van paniekoplossingen.

Bij Stalufor kunnen we dan ook met recht trots zijn op de onmisbare en toegevoegde waarde die Stalufix ons en onze partners biedt.