Verreweg de meeste constructeurs van aluminium deuren, ramen en gevelelementen maken voor het calculeren, ontwerpen en produceren van die elementen gebruik van het toonaangevende software pakket LogiKal®, een product van Orgadata. Orgadata AG is een succesvol en internationaal uitbreidend softwarebedrijf uit Leer in Niedersachsen, Duitsland met een eigen Nederlandse vestiging in Leeuwarden. Orgadata onderscheidt zich door meer dan 30 jaar ervaring en een leidende positie op technologisch gebied.

De sterke concurrentiepositie heeft Orgadata vooral te danken aan de kwaliteit van hun producten en diensten aan en de betrouwbaarheid. Het kernproduct LogiKal® is de branchesoftware voor de raam-, deur- en gevelbouw; de software voor alle relevante profielsystemen. Zowel kleine als middelgrote bedrijven, maar ook grote ondernemingen vertrouwen op LogiKal®. Deze gebruikers bereiken met LogiKal® duidelijk besparende effecten.

Stalufor & LogiKal®
Stalufor heeft jarenlang geïnvesteerd in de samenstelling van een separate databank voor LogiKal® waarin alle producten uit haar leveringspakket zijn ondergebracht. Niet alleen zijn de commerciële productgegevens, zoals prijzen en condities, hierin opgenomen maar tevens alle (frees)bewerkingen die in of op een aluminium profiel moeten worden uitgevoerd om de Stalufor producten ook te kunnen in- en opbouwen.

Door slim gebruik te maken van alle door Stalufor voorgeprogrammeerde beslagpakketten kunnen werkvoorbereiders razendsnel de juiste beslagsamenstellingen genereren en wordt het bewerken van de profielen in de geautomatiseerde bewerkingsstraat een peulenschil. Reeds vele relaties van Stalufor maken op dit moment gebruik van een speciale licentie om deze databank te mogen gebruiken. Het spreekt voor zich dat het up to date houden van deze databank van essentieel belang is, vandaar dat twee medewerkers van Stalufor hier dagelijks mee belast zijn.

Goede communicatie met de medewerkers van Orgadata is van het grootste belang, alleen daardoor weet men van elkaars mogelijkheden en vaardigheden gebruik te maken. Ook het bedenken van nog niet bestaande oplossingen geeft Stalufor en Orgadata een voorsprong in de markt waarmee men zich kan manifesteren. Onder andere door deze samenwerking met Orgadata weet Stalufor zich te onderscheiden in de markt van beslagen voor aluminium en stalen gevelelementen.

Data in DWG formaat
Tevens heeft Stalufor van het volledige leveringsprogramma alle freesgegevens en overige data voor de machineaansturing digitaal in DWG formaat beschikbaar, mochten constructeurs nog niet met LogiKal® werken.

Neem gerust vrijblijvend contact op met de specialisten van Stalufor indien u interesse heeft in een licentie voor de Stalufor databank voor LogiKal®.