In samenwerking met Alument zijn wij bij dit nieuwbouwproject in Cuba betrokken. Het gaat in dit geval om een geheel nieuwe kantoorruimte, met daarbij een garage / werkplaats. Dit project heeft zijn thuisbasis nabij het nieuwe havengebied “Mariel”, op zo’n 55 kilometer van Havana gelegen. Het pand is bestemd voor de verhuur van machines, zoals kranen en hoogwerkers. Womy Equipment uit Spijkenisse, een bedrijf dat al langere tijd autobussen en vrachtwagens aan Cuba verkoopt, gaat hijskranen leveren voor de ontwikkeling van investeringszone Mariel.

De opdrachtgever van dit project is Womy Equipment. De montage wordt ter plaatse begeleid door een lokale projectleider, in samenwerking met Remco Ruimtebouw. Het team is aangevuld met lokale arbeiders.

De totale gebouwoppervlakte bedraagt 2.232 m2. Kenmerkend aan het pand is de grote luifel voor het kantoorgedeelte. Op 9 januari is men gestart met de montage en de oplevering staat gepland in april 2017. Uiteraard verzorgt Womy Equipment ter plaatse zelf het benodigde materieel.

Stalufor heeft tijdens dit project speciale muurroosters van Tunal geleverd aan Alument, om dit Cubaanse project namens Womy Equipment te kunnen realiseren.