In opdracht van Kolf & Molijn wordt er momenteel hard gewerkt aan de upgrade van het kenmerkende, voormalige Sonygebouw aan de Schipholweg, dat is aangekocht door Corendon. Corendon Village Hotel zal de nieuwe naam zijn, waarbij het voormalige kantoorpand zal worden uitgebreid met een nieuw hotelcomplex met daarin ‘short-stay’ appartementen. De bouw en verbouwing wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf De Vries en Verburg, naar een ontwerp van STUDIO Y Architecten & Adviseurs.

Naast de short-stay appartementen, zullen er hotelkamers, congres- en vergaderfaciliteiten worden gerealiseerd. Met name de hoogbouw wordt benut door Corendon, daar de laagbouw inmiddels is afgebroken ten behoeve van de appartementen.

De eerste raambeslagen van Fapim Magicube in de standaard en SKG** uitvoering zijn inmiddels door Stalufor compleet op maat vervaardigd en geleverd aan Kolf & Molijn. In het najaar zal de laatste fase van dit omvangrijke project door Stalufor worden geleverd. Ook verleend Stalufix® technische ondersteuning tijdens het inbouwen van het Fapim Magicube beslag in de fabriek bij Kolf & Molijn.