Een renovatieproject bij onze zuiderburen, in opdracht van supermarktketen Delhaize in Schoten, België. In een ongekend tempo is deze winkel van top tot teen gerenoveerd, in een tijdsbestek van slechts twee weken.
Het resultaat is bijzonder positief ontvangen, onder meer omdat er een flinke winst is behaald op het gebied van lichtinval en klantbeleving. Waar voorheen nog wel eens de vergelijking werd gelegd met een bunker, is het nu een waterval van natuurlijk licht.

Waar voor de klanten het interieur positief is veranderd en het assortiment een boost heeft gekregen, is er ook absoluut sprake van praktische en innovatieve ingrepen. Deze zijn weliswaar minder zichtbaar voor publiek, maar dragen substantieel bij aan meer winkelcomfort en verbetering in de processen op de werkvloer.

Stalufor heeft voor dit werk, in opdracht van Rutolux Groesbeek B.V., de bestaande Dorma Break-out schuifdeuren en schuifdeuraandrijving gedemonteerd en later weer gemonteerd. Dit was een zeer complexe opdracht, daar deze schuifdeuren in geval van nood ook open moeten kunnen draaien en tevens voorzien zijn van een in de vloer gegoten ondergeleiding. De bestaande vloer moest worden opgehoogd, wat ook gebeurd is. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij samen met Rutolux en de aannemer naar een passende oplossing gezocht en deze ook gevonden. Al deze werkzaamheden en innovatieve oplossingen zijn in een onwaarschijnlijk kort tijdsbestek van 1 week gerealiseerd.