Databank
Sinds 2004 zijn de mensen van Stalufor intensief bezig geweest met het aanleggen van een uitgebreide databank waarin talloze raam- en vooral deurdetails in .dwg-formaat zijn vastgelegd van nagenoeg alle voorkomende systeemhuizen op de Nederlandse markt. Details waarin Stalufor haar producten, zoals (meerpunt)sloten, sluitplaten, scharnieren met bevestigingen, deurkrukgarnituren, espagnoletten, deurdrangers enz. , heeft ingetekend. Daar zijn boekwerken in .pdf formaat van gemaakt die weer behulpzaam zijn bijvoorbeeld in de fabriek waar deze producten ingebouwd en gemonteerd moeten worden.

Ook afwijkende detailleringen en hele speciale oplossingen die bedacht en geëngineerd moeten worden, vormen een grote uitdaging voor de specialisten van Stalufor. “Dat kan niet” is een uitspraak die zelden wordt gebruikt door de mensen van Stalufor. Een groot hulpmiddel daarbij is het werken met Autocad.

ATOF Detail schroefbus

Werken met Autocad
Een groot voordeel van het zélf kunnen werken met Autocad is de mogelijkheid om hetgeen uitgedacht is, ook te kunnen simuleren met draai- en sluitbewegingen. Details die door Stalufor worden uitgedacht en uitgetekend in dwg kunnen door de relaties van Stalufor ook weer zeer eenvoudig in hun eigen werkvoorbereiding worden ingevoegd.

Atof
Atof noemt Stalufor deze discipline, en Atof staat gelijk aan het bedenken, engineeren, uitwerken en desnoods laten vervaardigen van producten die van toegevoegde waarde zijn om probleemsituaties het hoofd te kunnen bieden en daarmee de klant te ontzorgen. Dat klinkt in de praktijk heel gemakkelijk en dat is ook zo voor de specialisten van Stalufor. Alleen gaat daar wél jarenlange ervaring aan vooraf, ervaring waar de relaties van Stalufor op terug kunnen vallen en er hun voordeel mee kunnen doen.

En vanuit Atof worden sommige speciale situaties ook weer in geprogrammeerd in de databank van Orgadata, waardoor een speciale situatie voor Logikal gebruikers een standaard situatie wordt.

Maak gerust van de gelegenheid gebruikt om eens terug te vallen op de Atof specialisten van Stalufor, er zal een hele nieuwe wereld voor u open gaan.

ATOF Wisselstift