Dormakaba BTS 80 vloerveer

Met onze jarenlange ervaring als specialist in deurautomatiek, zijn we bij Stalufor al jaren een gewaardeerd én gecertificeerd partner van dormakaba. Zo beschikt Stalufor ook over een uitgebreid assortiment dormakaba producten.

Dormakaba

Dormakaba BTS 80 vloerveer

Met onze jarenlange ervaring als specialist in deurautomatiek, zijn we bij Stalufor al jaren een gewaardeerd én gecertificeerd partner van dormakaba. Zo beschikt Stalufor ook over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. Onze samenwerking houdt al jaren met wederzijdse tevredenheid stand dankzij de gedeelde kernwaarden op het gebied van kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk. Behalve onze vakkennis en vakmanschap inzake de montage, beschikken we ook over een eigen databank, Logikal, waarin alle automatiekoplossingen compleet met freesbewerkingen kunnen worden opgenomen.

Ook bieden we de voordelen van onze samenwerking met Stalufix, die de dormakaba producten kwalitatief uitmuntend tot hun recht te laten komen. Stalufix verzorgt de volledige montage van het betreffende systeem, zoals het elektrisch aansluiten, inregelen en het in gebruik stellen. Hierdoor voorziet Stalufix uitstekend in de behoefte van relaties bij het koppelen van automaten aan gebouwbeheersystemen.

Eigenschappen

Onder andere de BTS 80 vloerveer is één van de dormakaba producten binnen ons assortiment. Deze universele vloerveer is zo ontworpen dat er aan vrijwel alle vereisten bij verschillende types deuren kan worden voldaan. Met een breed scala aan toebehoren, worden het maken van aanpassingen aan verschillende toepassingsvereisten mogelijk. Deze vloerveer is zowel functioneel als discreet te noemen, daar het mechanisme vrijwel onzichtbaar is na montage in de vloer.

De BTS 80 vloerveer is kenmerkend in de universele toepassing. Er is toepassing mogelijk op zowel standaard deuren, binnen-of buitendeuren, een nauwe of brede doorgang, binnen- of buitendeuren, in één richting draaiend of pendelend. We kunnen dus stellen dat deze vloerveer van dormakaba is ontworpen voor ieder type deur. Een uitgebreid programma aan toebehoren zorgt ervoor dat de vloerveer toegepast kan worden bij een zeer diverse selectie van deurconstructies en vloerafwerkingen.

Varianten

De BTS 80 vloerveer heeft drie varianten; De BTS 80 F, de BTS 80 FLB en de BTS 80 EMB. Bij de BTS 80 F spreken we over de variant zonder vastzetting. Hierdoor is deze geschikt voor toepassing op branddeuren. Met de BTS 80 FLB brengt dormakaba een vloerveer voor aanslagdeuren met vrijloopfunctie. De vrijloopfunctie zorgt ervoor dat de deur geopend en gesloten kan worden, zonder dat er veerweestand wordt ondervonden. Tot slot er de BTS 80 EMB, een vloerveer met elektro hydraulische vastzetting. Deze is geschikt voor pendel- en aanslagdeuren.

De eigenschappen voor u samengevat:

  • Voor draai- en pendeldeuren
  • Geschikt voor deuren tot 300 kg
  • Drie modelvarianten
  • Verborgen installatie

Nieuws en projecten

Specialist Robert vertelt over aluminium systemen

Specialist Robert vertelt over aluminium systemen

Sinds begin dit jaar is Robert Hellings werkzaam bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider, met name op het gebied van deurautomatiek. Robert heeft enorm veel  kennis in huis waar wij als Stalufor – en u als onze relatie –...

Lees meer
Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Sinds 1 januari 2021 is Robert Hellings in dienst bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider. Met jarenlange materiaalkennis en kennis van aluminium profielen in pacht stond hij te trappelen om zijn ervaring toe te mogen passen in onze...

Lees meer
Stalufor college presenteert: Training Orgadata

Stalufor college presenteert: Training Orgadata

Nieuw in het programma van Stalufor College is de training Orgadata, waar Job Janssen namens Stalufor een klantspecifieke training geeft aan de technische mensen. Hierdoor wordt het voor onze relaties een stuk eenvoudiger wordt om haar weg te...

Lees meer
{

Partner over ons

Stalufor heeft heel veel kennis en expertise in huis waar wij als relatie gebruik van kunnen maken. Zo onderscheidt Stalufor zich in service en knowhow. Dat zie je ook in het aanbod van cursussen. Zo kunnen wij ook profiteren van hun kennis.

- Jan Groot

Van Knook Purmerend

Stalufor

Hurksestraat 22b
5652 AK Eindhoven
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden
Garantievoorwaarden
Montagevoorwaarden

Inschrijven nieuwsbrief