Trotse partner van Duthoo

Duthoo is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van retoucheerverf en reinigers voor aluminium gevelelementen.

Duthoo 

Stalufor partner Duthoo

Duthoo is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van retoucheerverf en reinigers voor aluminium gevelelementen. Duthooproducten worden door heel Europa gebruikt voor het herstellen van lakschade. Duthoo werkt met een hydrocoat-programma, een watergedragen verfoplossing voor de aluminiumindustrie. Sinds augustus 2019 in Stalufor de Nederlandse partner van Duthoo voor hun hydrocoat-programma.  

Duthoo hydrocoat-programma

Lakschade ontstaat vaak tijdens de productie, transport, of het plaatsen van schrijnwerkVeel Europese raamconstructeurs doen voor het herstel van deze schade een beroep op de expertise van het Duthoo hydrocoat-programma. Dit systeem werd ontwikkeld vanuit een ecologisch verantwoorde filosofie met respect voor de omgeving en de veiligheid van de gebruiker. Het Duthoo hydrocoat-programma bestaat uit water-verdunbare producten met een hoog vaste stofgehalte en lage solvent-emissie. Duthoo beschikt bovendien over een team van deskundige coloristen in hun innoverende kleurenlaboratorium.  

De volgende producten zijn erg populair binnen het assortiment van Duthoo dat wij aanbieden: 

 • Touch-up pen 
 • Kit Reno ALU 
 • Touch-up spray 
 • Cement Remover 
 • Touch-up paint 

Zo zijn de diverse touch-up artikelen ideaal draagbaar gereedschap die speciaal ontwikkeld zijn voor het herstellen en lakken van gepoederlakte voorwerpen, maar ook voor reeds gelakte stukken.  

Voordelen Duthoo hydrocoat-programma

Het hydrocoat-programma van Duthoo maakt het mogelijk om naast alle standaard RAL-kleuren in verschillende glansgraden ook specifieke metallic en structuureffecten van alle systeemhuizen te reproduceren. Met een minimale voorraad is het voor ons toch mogelijk om u als klant met alle mogelijke kleurcombinaties en glansgraden te bedienen. Met onze onlangs geïnstalleerde spuitcabine streven we naar perfectie met nul tolerantie! 

Daarnaast heeft het Duthoo hydrocoat-programma voor zowel u als klant als voor ons als leverancier allerlei voordelen. 

 • Een uitgebreide keuze aan afwerkingen: van zacht mat tot fijnstructuur 
 • Uniforme kleur en textuur 
 • Complete kleurflexibiliteit (bijvoorbeeld een andere kleur voor binnen en buiten) 
 • Kleurstabiliteit en weersbestendigheid volgens Qualicoat-normering 
 • Extreem duurzaam oppervlak zorgt voor mechanische sterkte en uitstekende kras- en schuurweerstand 
 • Directe hechting op pvc zonder schuren 
 • Grote weerstand tegen verontreiniging 
 • Makkelijk te onderhouden en nagenoeg onderhoudsvrij 
 • Flexibel te gebruiken op diverse architecturale elementen voor een uniforme uitstraling 

Duthoo partner van Stalufor

Duthoo is een begrip in onze industrie. Wij als Stalufor zijn dus enorm trots en verheugd dat wij ons sinds augustus 2019 partner van Duthoo in Nederland mogen noemen. We zijn in eerste instantie gestart met de verkoop van het Duthoo hydrocoat-programma. Eind 2019 hebben we onze spuitcabine in gebruik genomen, een wezenlijk onderdeel van het Duthoo-concept. Deze is inzetbaar voor het lakken van alle soorten bouwbeslag, overige aluminiumproducten en profielen, evenals voor het herstellen van schade. In samenwerking met Duthoo zijn wij zo in staat om de poedercoatings van vooraanstaande merken zoals Akzo Nobel, Axalta en Tiger te vertalen naar een natlak voor in de spuitcabine.  

Duthoo doet een beroep op specialisten wereldwijd om de globale distributie van haar hydrocoat-programma te realiseren. Om als partner in aanmerking te komen moet je ruime ervaring hebben in de aluminiumindustrie. Met 25 jaar ervaring aan boord voldeed Stalufor aan deze vereiste. Wij zijn daarom verheugd dat wij de distributie in Nederland mogen uitvoeren. 

{

Partner over ons

“Wij waren op zoek naar een partner met de nodige knowhow. De finale applicatie van onze producten bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke kleur en glansgraad. Daarom is het van belang dat onze partners kennis van zaken hebben en deze kennis kunnen vertalen naar de eindklant. Duthoo en Stalufor omarmen dezelfde filosofie: goed luisteren naar de vraag van de klant en dan de technologisch meest geschikte oplossing bieden.” 

- Vincent Duthoo

directeur-eigenaar van Duthoo Coating Concept

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief