dormakaba TS 93 systeem deurdranger met glijarm

Stalufor concepten in bouwbeslag BV is als specialist in deurautomatiek al jaren een gewaardeerd én gecertificeerd partner van dormakaba. Ook beschikt Stalufor over een uitgebreid assortiment dormakaba producten.

Dormakaba

dormakaba TS 93 systeem deurdranger met glijarm

Stalufor concepten in bouwbeslag BV is als specialist in deurautomatiek al jaren een gewaardeerd én gecertificeerd partner van dormakaba. Ook beschikt Stalufor over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. Deze samenwerking houdt met wederzijdse tevredenheid stand dankzij de gedeelde kernwaarden en het oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk. Behalve het leveren en monteren van de dormakaba producten, biedt Stalufor vakkundige hulp met de werkvoorbereiding in Autocad én montage in samenwerking met Stalufix. Stalufix verzorgt onder meer de volledige montage van TS 93 systeem deurdranger met glijarm. Hierdoor voorziet Stalufix uitstekend in de behoefte van relaties.

Multifunctionaliteit

Dormakaba biedt met de TS 93 een modulair opgebouwd en multifunctioneel glijarm deurdrangersysteem dat aan vrijwel alle functionele eisen voor 1- en 2-vleugelige deuren voldoet. Dankzij de lineaire aandrijving en de hartvormige nokkenas, wordt er voor gezorgd dat de te overwinnen weerstand bij het openen van de deur onmiddellijk tot een minimum wordt beperkt. Standaard uitgerust met sluitvertraging, biedt de TS 93 deurdranger personen met bagage of volumineuze goederen voldoende tijd om de deur te passeren. De TS 93 kan toegepast worden op deuren met een deurvleugelbreedte tot 1.600 mm.

Perfecte oplossing voor elke toepassing

Voor elke toepassing in projecten, biedt het TS 93 deurdrangersysteem hoogwaardige oplossingen. Door de hartvormige nokkenas is er gegarandeerd en ultiem gebruikscomfort. Door het modulair opgebouwde systeem, wordt met slechts enkele deursluitermodellen en verschillende glijarmen aan vrijwel alle functionele eisen voldaan. Het TS 93 deurdrangersysteem biedt de mogelijkheid om deuren voor de meest uiteenlopende toepassingen optimaal uit te rusten, in tal van uitvoeringen.

De TS 93 EN 2-5 deurdranger heeft een maximaal openingsmoment van 47 Nm. Zodoende wordt er aan alle eisen voldaan voor een barrièrevrije toegang (DIN 18040) bij deuren met een maximale deurbreedte tot 1.250 mm. De Easy Open techniek van de TS 93 zorgt er bovendien voor dat de te overwinnen weerstand bij het openen van de deur direct wordt gereduceerd. Hiermee voldoet het TS 93 systeem aan de strenge eisen van de DIN SPEC 1104 voor enkele en dubbele deuren. Ook qua vastzetinrichting voldoet het TS 93-systeem aan de eisen voor een obstakelvrije toegang volgens de DIN 18040. Dankzij de sluitvertraging wordt er een vermindering bewerkstelligt van de sluitsnelheid in het gebied tussen 120° en 70° deuropeningshoek. Zodoende is er een comfortabele doorgang met goederen en wordt het systeem aanbevolen in de DIN SPEC 1104 en DIN 18040.

Specificaties:

  • Een gepaste oplossing voor alle toepassingen
  • Onovertroffen gebruikscomfort bij het openen van de deur
  • Standaard uitgerust met sluitvertraging en openingsdemping
  • Geschikt voor deurvleugelbreedtes tot 1.600 mm
  • 1- of 2-vleugelige deuren
Stalufor: trotse partner van Duthoo

Stalufor: trotse partner van Duthoo

Duthoo is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van retoucheerverf en reinigers voor aluminium gevelelementen. Duthoo–producten worden door heel Europa gebruikt voor het herstellen van lakschade. Duthoo werkt met een hydrocoat-programma,...

Lees meer
Duthoo-lakhersteltraining samen met Alument

Duthoo-lakhersteltraining samen met Alument

Onlangs was Martin Quik samen met onze relatie Alument op uitnodiging aanwezig voor een lak- en hersteltraining op het hoofdkantoor van Duthoo in het Vlaamse Zwevegem. Sinds augustus 2019 zijn wij de Nederlandse partner van Duthoo voor hun...

Lees meer
{

Partner over ons

“Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.“
- Bart van Oorschot

Van Oorschot Aluminium

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief