Als onderdeel van ons ruime aanbod bieden wij deurpanelen aan – dat is een deurvulling die anders is dan glas. Deze maken wij niet zelf, maar wij bieden deurpanelen aan van onze partner Wipaco. Mitchel Weekers van Wipaco vertelt u graag over de voordelen van toepassingen van aluminium deurpanelen. 

Partner met ervaring 

“Wij zijn vorig jaar gestart met het aanbieden van Wipaco deurpanelen”, vertelt Mitchel. “Wipaco is onderdeel van ons bedrijf waar we al sinds jaar en dag de nodige expertise hebben opgebouwd. We waren op zoek naar een partner die niet alleen ons brede leveringsprogramma aan kan bieden, maar ook affiniteit heeft met deurpanelen. Stalufor was een logische partner. We kennen Theo en Jack al jaren- zo niet decennialang en we weten dus met wie we in zee gaan.” 

“Wipaco is een bedrijf van makers”, gaat Mitchel verder. “Daarom doen wij graag een beroep op het netwerk van Stalufor en hun bekwame verkopers. Zo kunnen wij blijven werken aan het optimaliseren van ons productieproces voor de best mogelijke deurpanelen, die zij vervolgens aanbieden aan hun klanten.” 

Wipaco aluminium deurpanelen 

De deurpanelen van Wipaco zijn nagenoeg onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Er is een ruim assortiment beschikbaar met allerlei modellen, vormen en kleuren. Ook zijn er bijbehorende aluminium grepen beschikbaar en evenzoveel soorten en maten. Met zo veel mogelijkheden kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heeft Mitchel enkele handige aandachtspunten voor u.  

“De keuze voor deurpanelen wordt vaak al een stap eerder gemaakt”, legt Mitchel uit. “Wanneer een gevel namelijk ‘gevuld’ wordt speelt de keuze van dat materiaal ook een rol in bijvoorbeeld de keuze van de deurpanelen. Er zijn vier veelvoorkomende vullingen: aluminium, staal, hout en kunststof (pvc). Bij aluminium en kunststof profielen heeft u altijd een paneel nodig voor de vulling. Daarnaast zijn er ook praktische overwegingen die de keuze beïnvloeden – denk maar aan isolatie, brandvertraging, en geluidwering of -demping. Wanneer u tijdig kiest voor deurpanelen kunt u deze optimaal verwerken in uw project. Naast standaard blinde deurpanelen zijn ook maatwerk design deurpanelen in de door u gewenste formaten mogelijk – gepoedercoat in één van de 800 verschillende RAL-kleuren.” 

Wat past bij u? 

Doordat deurpanelen vaak maatwerk zijn heeft u een breed scala aan mogelijkheden ter beschikking. Een goede match tussen gevel en deurpanelen geeft uw pand een unieke uitstraling en zorgt voor een tijdloze klasse. Wilt u dat ook? Onze experts helpen u graag verder.