Deurpanelen hebben een weinig verhullende naam – het zijn panelen die een deur zijn vulling geven. Toch is er van alles mogelijk op dat gebied. Binnen Stalufor is Theo de expert op het gebied van deurpanelen. Hij kan u daar dus ook optimaal over adviseren. In dit blog vertelt hij meer over de factoren die een rol spelen bij de keuze voor deurpanelen.

Mogelijkheden deurpanelen

De Staluform® deurpanelen worden vervaardigd uit een plaat XPS isolatiemateriaal waarop  aan twee zijden een aluminium plaat wordt verlijmd.

Het materiaal XPS lijkt op EPS, maar heeft een hogere isolatiewaarde, is vochtbestendig, licht van gewicht en erg drukvast. Deze combinatie staat garant voor een lange levensduur en vergt nagenoeg geen onderhoud.

“Deurpanelen zijn meer dan een glasvervanger”, begint Theo. “Het is een stijlvolle deuropvulling met tal van mogelijkheden én voordelen. De deurpanelen zijn onderhoudsvriendelijk en daarnaast is er met deurpanelen van alles mogelijk: wij beschikken over een ruim assortiment modellen, vormen en kleuren. Ook kunt u kiezen uit verschillende panelen met een extra glasopening. Wij zijn zelfs in staat om uw eigen ontwerp te realiseren. Verder is zo goed als iedere RAL-kleur beschikbaar in elke glansgraad en van glad tot structuur.

Onze partner Wipaco

Op het gebied van deurpanelen werken wij intensief samen met onze partner Wipaco. “Wij hebben bewust gekozen voor een partner binnen de landsgrenzen”, gaat Theo verder. “Vaak zien we dat deurpanelen in het buitenland geproduceerd worden en vervolgens naar Nederland getransporteerd moeten worden. In de praktijk is dat vaak een duur, tijdrovend en schadegevoelig proces.”

“Het voordeel van een binnenlandse partner is dat wij onze klant snel kunnen beleveren, dat er minder transportkosten gemaakt hoeven te worden, en dat de kans op schade nihil is”, aldus Theo. “Wij regelen zelf het transport en behandelen de panelen met de zorg die ze verdienen en nodig hebben”.

 Onze toegevoegde waarde voor u

Naast bovengenoemde voordelen bent u als relatie van Stalufor verzekerd van maatwerk advies. “Ik probeer altijd de klantvraag zo goed mogelijk te achterhalen”, aldus Theo, “om op basis daarvan een goed advies uit te brengen en uiteraard wijzen we ook op de diverse mogelijkheden. Wellicht kunnen we niet alles invullen, maar wel héél veel; het is aan ons om onze relaties zo goed mogelijk te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.”