Wilka is een van de meest toonaangevende merken op de markt van panieksloten en paniekopeners. Eerder dit jaar werd de 7000 anti-paniekslot serie van Wilka opgewaardeerd door de SKG certificering. Hierdoor is het toepassingsbereik sterk vergroot. 

De 7000-serie is een zelfvergrendelende vluchtdeurserie voor één- en tweevleugelige profieldeuren. Een bijzonder kenmerk in het ontwerp van deze serie is dat er gekozen is voor zowel een dagschoot als een nachtschoot. Er is bewust niet gekozen voor een gecombineerde dag-nachtschoot om de onmisbare eigenschappen van beide sluitelementen te behouden.  

Productkenmerken Wilka 7000-serie 

·         SKG** gecertificeerd  
·         Zelfvergrendelende anti-panieksloten
·         Dagschoot en nachtschoot zijn separate elementen
·         Paniekfuncties E, B en C  
·         Intelligente sluitvolgorde-regeling 
·         Ook leverbaar als renovatieslot

Het recent verkregen SKG-keurmerk ligt in lijn met de kwaliteitseisen die Wilka zelf stelt aan haar producten. Het ligt in lijn met hun eigen eisen voor veilig gebruik van de producten, los van de verschillende eisen die per land gelden. Stalufor is zeer blij met deze uitbreiding en trots dat dit product deel uitmaakt van ons aanbod. Heeft u vragen over de Wilka 7000-serie? Wij vertellen u er graag meer over.