Dormakaba ES 200 schuifdeuraandrijving

Stalufor beschikt als partner over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. De samenwerking tussen dormakaba en Stalufor houdt al jaren met wederzijdse tevredenheid stand dankzij de gedeelde kernwaarden en het oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk.

dormakaba ES 200 schuifdeuraandrijving

Stalufor beschikt als partner over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. De samenwerking tussen dormakaba en Stalufor houdt al jaren met wederzijdse tevredenheid stand dankzij de gedeelde kernwaarden en het oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk. Behalve het leveren en monteren van de dormakaba producten, biedt Stalufor tevens vakkundige hulp met de werkvoorbereiding in Autocad én beschikken we over een eigen databank, Logikal. Hierin zijn alle automatiekoplossingen, compleet met freesbewerkingen, opgenomen.

 

Ook is er een gedegen samenwerking met Stalufix. Stalufix verzorgt de volledige montage van het betreffende systeem, zoals de ES 200 schuifdeuraandrijving. Hierdoor speelt Stalufix in op de behoeften van onze relaties.

dormakaba 

Met de ES 200 is een modulaire schuifdeuraandrijving op de markt gebracht door dormakaba en deze is beschikbaar in verschillende hoogtes van de afdekkap. Door het toepassen van de PowerDrive technologie, wordt er voldaan aan alle eisen die aan aandrijvingen voor de meest verschillende deurbreedtes, deurgewichten en functies gesteld worden. Door de bijkomende modules en opties, worden op maat gesneden oplossingen voor automatische schuifdeuren vergemakkelijkt. Een belangrijk detail is dat de ES 200 voldoet aan de meest actuele Europese en Duitse normen en veiligheidsvoorschriften. Ook kan het systeem worden uitgebreid om te kunnen voldoen aan de EN 16005 veiligheidsnorm. Deze ES 200 schuifdeuraandrijving kan uitgevoerd worden met vleugels en kunnen worden aangeleverd door Stalufor. Tevens er is tevens de mogelijkheid om complete configuraties, inclusief deurvleugel(s) en/of zijlichten, op maat gemaakt te bestellen die Stalufix voor u kan monteren, aansluiten en inregelen. Op deze manier kunnen Stalufor en Stalufix de gehele werkvoorbereiding voor u verzorgen.

Eigenschappen en additionele versies:

De ES 200 schuifdeuraandrijving beschikt over een breed scala aan krachtige eigenschappen en toepassingsgebieden.

  • Beschikbare aandrijvingshoogten: 100 mm, 150 mm, 200 mm
  • SST-ES 200 variante voor toepassing in nooduitgangen en vluchtroutes
  • Instellen van de parameters op de aandrijving of met een draadloos programmeertoestel
  • Modules met speciale functies voor speciale toepassingsgebieden
  • Gestandaardiseerde mechanische componenten voor alle types aandrijvingen
  • Schuifdeuren met enkele of dubbele vleugel
  • Een standaardversie (ES 200) of een variante voor toepassing in nooduitgangen en vluchtroutes (SST-ES 200)
  • Telescopische schuifdeuren met twee of vier schuifdeuren
  • Speciale deurinstallaties op maat


De ES 200 en de additionele aandrijvingen zijn getest conform DIN 18650 en goedgekeurd voor toepassing in nooduitgangen en vluchtroutes, zoals opgenomen is in de Duitse richtlijnen voor automatische schuifdeuren in vluchtroutes.

 

Nieuws en projecten

Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Even kennismaken… dit is Robert Hellings

Sinds 1 januari 2021 is Robert Hellings in dienst bij Stalufor als werkvoorbereider en projectbegeleider. Met jarenlange materiaalkennis en kennis van aluminium profielen in pacht stond hij te trappelen om zijn ervaring toe te mogen passen in onze...

Lees meer
Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands

Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands

De natuur staat centraal bij Beekers Berries BV/BerryWorld the Netherlands. Deze internationale speler op het gebied van zacht fruit koos bij de bouw van het nieuwe koelhuis en kantoor in Made dan ook voor een duurzame oplossing. Beekers...

Lees meer
Project: Nieuwbouw Dorpspraktijk Vinkel

Project: Nieuwbouw Dorpspraktijk Vinkel

In de nieuwe dorpspraktijk te Vinkel komen vijftien verschillende zorgorganisaties samen. Toen Jos van der Sande en zijn vrouw Janneke Bressers in 2015 de huisartsenpraktijk in Vinkel overnamen wisten zij dat er een breder aanbod moest komen om de...

Lees meer

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief