Het jaar 2020 zit er bijna op en dus is het tijd om terug te kijken. Wij doen dit niet door iets te zeggen over de uitdagingen en zorgen van dit jaar – dat is door vele anderen reeds gedaan. Wij kijken liever op een positieve manier terug: aan de hand van projecten die wij dit jaar met trots opgeleverd hebben. 

Cruquiuswerf Amsterdam

Het Cruquius-gebied in Amsterdam is zich in rap tempo aan het ontwikkelen van een bedrijventerrein naar een levendig woon-werkgebied – aan het water, binnen de ring en dichtbij het centrum. Voor dit project mochten wij in opdracht van Kolf & Molijn 25 draaideurautomaten leveren en monteren. Vanwege de diversiteit aan deuren en profielcombinaties (bijna elke deursituatie was uniek) waren wij al in de voorbereidingsfase bij dit project betrokken. Hierdoor kon de opdrachtgever mogelijke faalkosten zo goed als elimineren.  

Lees hier meer.

Westfield Mall of the Netherlands

Centraal in de Randstad ligt de Westfield Mall – een unieke bestemming die winkelen, eten, vrije tijd en entertainment combineert. Het project omvat een imposante 280 winkels, jaarlijks meer dan 10 miljoen consumenten, en zo’n 4000 parkeerplaatsen. Door onze relatie Driessens Aluminium zijn wij gevraagd om mee te denken bij de forse logistieke puzzel die dit project met zich meebracht. Na een intensieve werkvoorbereiding hebben we onze KFV-paniekoplossingen mogen leveren voor een groot aantal enkele en dubbele deuren.  

Lees hier meer. 

Beekers Berries / BerryWorld the Netherlands

Toen Bekkers Berries BV/BerryWorld the Netherlands wilde gaan uitbreiden was duidelijk dat het nieuwe koelhuis en kantoor in Made zo duurzaam mogelijk gerealiseerd moesten worden. Het bedrijf streeft naar een BREAAM-NL Outstanding duurzaamheidscertificaat. Doordat wij de volledige (aluminium) deurautomatiek alsmede het raam- en deurbeslag hebben geleverd konden wij ook bijdragen aan dat streven. 

Lees hier meer. 

Volvo van Roosmalen Veldhoven

Namens opdrachtgever Van Oorschot Aluminium hebben wij meegewerkt aan de nieuwe vestiging van Volvo van Roosmalen te Veldhoven. Het nieuwe pand kenmerkt zich door rust en ruimte, geheel in Zweedse stijl. We zijn blij dat de door ons geleverde oplossingen – kiep-voor-draaibeslag en automatische schuifdeuren – deze Zweedse stijl konden accentueren.  

Lees hier meer. 

Samenwerking met Stalufix

Tot slot willen we ook nog van de gelegenheid gebruik maken om onze samenwerking met Stalufix uit te lichten. Stalufix ondersteunt ons op het gebied van deurautomatiek, raambeslag-, toegangs- en vluchtwegtechniek – van kleine projecten tot samenwerkingen met grote opdrachtgevers. Zo hebben wij op meerdere projecten samengewerkt, zoals het eerdergenoemde BerryWorld, maar ook bij de renovatie van slagerij Riny van Esch in Heesch – dankzij een strakke planning was deze klus in één dag gepiept en kon de slagerij bovendien gewoon open blijven. Deze renovatie was een opdracht van Heijkotech uit Heesch, waarmee Stalufix ook automatische deuroplossingen voor andere winkels mocht plaatsen.  

Neem een kijkje op de website van Stalufix 

Zien we u in 2021 ook weer?

Uiteindelijk is terugblikken op een jaar aan de hand van projecten onbegonnen werk – we hebben te veel mooie projecten aan mogen nemen dat kiezen schier onmogelijk is. Ondanks alles hebben we dit jaar weer genoten van het werk dat we mogen doen.  

Daarom willen we via deze weg ook al onze partners en relaties bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt. We hopen dat 2021 weer hetzelfde niveau van uitdaging en samenwerking biedt. Wij zijn er klaar voor.