Wij krijgen regelmatig vragen over de producten en diensten die wij aanbieden. Het komt zo ook wel eens voor dat ons een vraag gesteld wordt die wij al eens eerder hebben beantwoord voor iemand anders. Daarom hebben we in dit blog een paar van deze veelgestelde vragen verzameld en geven wij er ook antwoord op. 

Wat voor beslag past in wat voor type raam? 

‘Voor elke raamopening het juiste raambeslag beschikbaar’ luidt het credo van onze raambeslag-specialisten. Voor de meest gangbare formaten is het antwoord terug te vinden in onze LogiKal-database. Bovendien vindt u hier ook alle freesgegevens en overige benodigde data voor de machineaansturing in DWG-formaat. 

Welk beslag past bij een afwijkend raamtype? 

Is uw raamtype van een afwijkend formaat, of zijn de juiste gegevens niet vindbaar in LogiKal? Dan kijken onze productspecialisten graag met u mee voor een maatwerk oplossing. ‘Nee’ is geen optie! 

Welke draai- of schuifdeur is geschikt voor mijn project? 

De keuze bij automatische deuren – draaideurautomaten, automatische schuifdeuren en schuifdeuraandrijvingen – is legio. Maar welke keuze is voor u geschikt? Het belangrijkste om hierbij eerst na te gaan is hoe de deur gebruikt gaat worden. Gaan er veel mensen gebruik van maken, al dan niet tegelijkertijd? Dan is een automatische schuifdeur wellicht de beste oplossing. Zijn er meerdere deuren aanwezig die niet te allen tijde open hoeven te gaan? Dan is draaideurautomaat wellicht een optie. Wij denken hierin graag met u mee. 

Welk paniekslot hoort bij welk deurtype? 

Een paniekslot is een slot dat van binnenuit altijd geopend kan worden in het geval van calamiteiten. Het exacte paniekslot voor uw situatie hangt af van diverse factoren. Hoeveel mensen zijn er normaliter in het pand aanwezig? Hoeveel nooduitgangen zijn er? Zitten daar ook draai- of schuifdeuren bij? Wij kijken samen met u wat de meest geschikte oplossing voor uw vraagstuk is.  

Hebben jullie het onderdeel dat ik zoek op voorraad? 

De meeste van onze standaard producten zijn gewoon voorradig en binnen 24 uur leverbaar. Voor maatwerk hangt de levertijd af van de omvang en de benodigde bewerkingen voor uw project. Het AFAS ERP-systeem van Stalufor wordt geschikt gemaakt om onze klanten inzage te geven in de voorraadbeschikbaarheid. 

Wat is Orgadata? 

Stalufor is trotse partner van softwarebedrijf Orgadata, de ontwikkelaar van het ontwerppakket LogiKal. Wij hebben een eigen databank ontwikkeld voor Logikal waarin alle producten uit ons leveringspakket zijn opgenomen, inclusief commerciële productgegevens en alle benodigde (frees)bewerkingen. Dit stelt calculators en werkvoorbereiders in staat om razendsnel de juiste beslagsamenstellingen te genereren en direct aan de slag te gaan! Neem voor meer informatie een kijkje op onze LogiKal-pagina.  

Het kan zijn dat uw brandende vraag hierboven niet te vinden is. Schroom vooral niet en neem direct contact met ons op. Ons deskundige team staat voor u klaar!