Tunal

Tunal is een Belgische producent van ventilatie- en muurroosters. Alle verschillende typen ventilatieroosters voldoen aan SKG en KOMO certificering, waardoor ze op alle fronten voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit.

Tunal

De noodzaak van ventileren

Een goede ventilatie zorgt voor een gezonde en frisse lucht in de woning. Om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich in uw woning ophopen, is het belangrijk om continu te ventileren. Volgens Milieu Centraal is er in veel woningen meer fijnstof binnen te vinden, dan buiten. In sommige woningen, waar het ventilatiesysteem keurig is ontworpen volgens de normen, loopt de CO2-concentratie vooral in slaapkamers ’s nachts schrikbarend hoog op. Vaak is de oorzaak een te zuinig uitgevoerd, of slecht functionerend ventilatiesysteem.

Stalufor als voorkeurspartner van Tunal

Stalufor heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van ventilatietechniek. Wij leveren de roosters op maat en in verschillende RAL- kleuren aan, dus ook Bi-color. Ook hebben we de mogelijkheid om op korte termijn de verschillende RAL-kleuren te leveren, omdat wij de profielen in Brute ongemonteerd op voorraad hebben. Van daaruit voeren we dan zelf de complete assemblage uit. Dit zorgt er voor dat we op maat gemaakte roosters in kleur binnen zeer geringe tijd kunnen leveren. Deze flexibiliteit is van groot belang voor onze klanten, daar er ook van hen vaak verwacht wordt om snel te kunnen schakelen.

Bekijk hier een preview van onze Tunal brochure. Wilt u de brochure digitaal of via de post ontvangen? Stuur dan een aanvraag naar info@stalufor.nl en wij helpen u graag verder.

Produchtoverzicht

Ventilatieroosters, zelfregelend

Ventilatieroosters, niet zelfregelend

 • Tunal 65 FL
 • Tunal 65 HD

Muurroosters

 • MR 20V-GL
 • MR 34Z-GL

    Stalufor

    Binnenweg 7-9
    5683 PR Best
    KVK nr: 17259565

    Contactgegevens

    +31 (0)85 330 2770
    info@stalufor.nl

    Inschrijven nieuwsbrief