Tunal

Tunal is een Belgische producent van ventilatieroosters en muurroosters. Onlangs is Tunal overgenomen door het gerenommeerde bedrijf Deceuninck.

Tunal

Ventilatie is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat. Tunal blinkt uit op het gebied van ventilatieroosters die voldoen aan SKG- en KOMO-certificeringen. Daardoor voldoen deze aan alle eisen van het Bouwbesluit.  

Waarom ventileren?

Vervuilde lucht ontstaat als er sprake is van luchtdichte bouw, doorgedreven overvloedige isolatie en onvoldoende ventilatie. Dit kan leiden tot ademhalingsproblemen, allergieklachten en een gebrek aan energie. Dit is niet iets dat u wilt in uw werkruimte of in uw woning! Ventilatie is een vereiste voor een gezond binnenklimaat. Voldoende luchtcirculatie vervangt vervuilde, vochtige lucht door nieuwe, verse lucht. Dit komt niet alleen comfort ten goede, maar waarborgt ook de kwaliteit van uw pand.  

Waarom Tunal?

Tunal ventilatiesystemen komen tot stand door de combinatie van ervaring en voortdurende innovatie. Tunal richt zich op beter comfort en een aangenamere leefomgeving. Tunal ventilatieroosters zijn: 

  • Weerbestendig 
  • 100% recyclebaar 
  • Zeer onderhoudsvriendelijk 
  • Maatwerk ventilatieroosters 
  • Minimalistisch ontworpen 
  • Geschikt voor alle raamtypes 
  • Beschikbaar in alle RAL-kleuren, ook tweekleurig 

Stalufor partner Tunal

Stalufor is als specialist op het gebied van ventilatietechniek een geschikte partner voor Tunal. Wij leveren maatwerk ventilatieroosters op maat en in alle mogelijke RAL-kleuren. Doordat wij deze profielen ongemonteerd op voorraad hebben kunnen wij korte levertijden garanderen. Van hieruit voeren wij de complete assemblage zelf uit. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit, omdat ook van hen vaak wordt verwacht dat ze snel kunnen schakelen. Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend om hetzelfde te bieden. 

Zelfregelend ventilatierooster

Ventilatieroosters zijn zelfregelend of niet-zelfregelend te verkrijgen, maar ook als muurrooster. Zelfregelende ventilatieroosters zijn doorgaans altijd open, maar zijn voorzien van een mechanisme dat zelf sluit wanneer het te hard waait. Hierdoor zult u dus nooit tocht ervaren. De zelfregelende ventilatieroosters die wij in ons assortiment hebben zijn Tunal 80 FL, Tunal 80 HD, Tunal 75 en TunalSus. 

Tunal ventilatie

Goede ventilatie zorgt voor gezonde, frisse lucht in uw woning of bedrijfspand. Ook voorkomt u zo dat vocht en andere schadelijke stoffen onnodig lang in het pand blijven en deze schade kunnen aanrichten. Een veelvoorkomende stof die vaker binnen dan buiten te vinden is, is bijvoorbeeld fijnstof. Daarbij kan slecht ventilatiesysteem leiden tot een gevaarlijk hoge CO2-concentratie, met name in de slaapkamer.  

Tunal 80 FL

Het nieuwste model ventilatiesysteem is Tunal 80 FL. Dit nieuwe rooster is ontstaan vanuit een doorontwikkeling die voortkwam uit de overname door DeceuninckDe Tunal 80 FL is een thermisch onderbroken zelfregelend aluminium ventilatierooster dat geschikt is voor plaatsing op glas. Dit rooster kan geïntegreerd worden in zowel kunststof, houten en aluminium ramen met een glasdikte van 24, 28 of 32 mm en een glasgoot van 30, 34 of 38 mm. De Tunal 80 FL past perfect naast reeds aanwezige 80 HD ventilatieroosters. Ze hebben dezelfde glasaftrek en verhogen dus de algehele uitstraling van uw pand.  

Wilt u meer weten over Tunal ventilatieroosters? Bekijk dan hier een preview van onze Tunal-brochure of neem contact met ons op via info@stalufor.nl. We helpen u graag verder! 

 

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief